Elfelejtettem lehúzni a wc-t, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Soha nem fordult velem elő ez még. Általában én vagyok az aki takarítja is a wc-t, mindenki más után is szó nélkül. Mindig rendben van nálunk tényleg. Viszont sajnos tegnap megtörtént amire sose gondoltam volna, hogy velem megeshet. Annyira fáradt voltam, és annyira siettem, hogy nem húztam le. Azóta mindenki ezzel szivat itthon, nagyon szégyellem magam, az önbizalmam 0 azóta. Miért kell ezt csinálni velem, amikor mindig én takarítok utánuk? Tényleg rohadt fáradt voltam, egész héten dolgoztam, 30 év alatt sosem fordult elő ilyen életemben.2021. aug. 27. 08:38
11/17 anonim válasza:
Pár nap múlva úgyis elfelejtik, röhögj rajta te is, ne emészd magad. Én is mentem már be a munkahelyen úgy a wcre, hogy valaki előttem nem húzta le, de engem speciel nem érdekelt, lehúztam én, azt csókolom bácsi.
12/17 anonim válasza:
30 éves korodra igazán megtanulhattad volna, hogy nem kell ilyen dolgokkal şzarakodni.
13/17 anonim válasza:
Mond nekik hogy oh hat legutobb dinnyet ettel ott volt a magja a wc-ben es en sikaltam utanad.
14/17 anonim válasza:
Én kiállnék eléjük és egy órás prezentációt tartanék a végbél fontosságáról, továbbá a kaki formákról
15/17 anonim válasza:
Engedd el. Pár nap és már nem is gondolsz rá, nekem is így szokott lenni ha valaki beszól az nap még érdekel utána elengedem ennyi megtörtént elmúlt kész, amúgy meg járunk így, semmi gond nincs ezzel.
16/17 anonim válasza:
Én vendégként mentem el vécére ahol mi fogadott? Kulabá! Vannak ilyen dolgok!
17/17 anonim válasza:
Az nagyobb katasztrófa, ha senki se tudja lehúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!