Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érdemes lereagálni...

Hogyan érdemes lereagálni azt, amikor az egyik közvetlen kollégátok ha ráköszöntök, undorodó arcog vág, amikor háttal fordultok neki?

Figyelt kérdés
A munkahelyemre beérve biztonsági őrökön keresztül vezet az út az épületbe. Van köztük egy fiatal lány, aki amikor a forgórácshoz éredk és elfordulok, rendszerint undorodó arcot szokott vágni, miközben azt hiszi, hogy ezt nem veszem észre. Az ilyen viselkedést hogyan érdemes lereagálni? Legyek vele közömbös, kedves, epés, vagy közeljem vele, hogy legközelebb ilyen stílusban inkább ne is köszönjön vissza, mert erre a stílusra semmi szükség nincs?

2021. aug. 26. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Átérzem a lány helyzetét
2021. aug. 26. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Én vagy nem reagálnék rá semmit és nem is köszönnék neki vagy amikor mennék befelé ránéznék és ugyanolyan undorító arcot vágnék mint ő és utána nevetnék egyet :D

Amúgy mi baja veled? Csak van valami előzménye vagy csak 1 idióta gyökér nő,találkoztam már én is sok ilyen nővel,emberrel.

2021. aug. 26. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezentúl legyél közönbös.
2021. aug. 26. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Szembesíteni a h*eségével, megkérdezni tőle, hogy mi a gondja?
2021. aug. 26. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!