Bizonyítási vágyat érzek másokkal szemben, el fog ez múlni?
Szóval általánosban meg a gimi elején én voltam az a csöndes gyerek akit mindenki szekállt meg megvert. Semmi szociális életem nem volt, pár barátom volt csak, amúgy mindenki lenézett. Pedig normális voltam meg jól tanultam de nem voltam a középpontban.
Szóval késztetést éreztem arra hogy mások szemében tűnjek valakinek akit komolyan vesznek. Elkezdtem bulikba járni, új embereket megismerni, stb. Viszont kissé átestem a ló túloldalára. Végigbuliztam az egész nyarat, folyamatosan hajtottam a lányokat, megnőtt az ismeretségi köröm, ezrek követnek instagramon de folyamatosan attól félek hogy mit gondolnak rólam, nehogy valami rosszat gondoljanak, mindig mutatni kell valamit. Tudom hogy a jelenlegi életem nem büszkeség a korosztályomat leszámítva. Foglalkozom a tanulással is, de mindig ég bennem a vágy hogy megmutassam másoknak hogy nem én vagyok az akit le fognak nézni. Szóval hogyan tudnék egy kicsit lenyugodni végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!