Nem tudok sírni?
Kb ugyan ezt a kérdést már láttam itt, de az már nagyon régi. Hátha azóta jött pár új gondolat. Nem depizek, egyszerűen csak előfordul, hogy nagyon mélyen vagyok. Felemészt a nyomor, azt érzem, megszakad a szívem. Nem gondolok semmi negatívra, mégis letört vagyok. Utóbbi 4 évben talán 2x sírtam, akkor sem sokat. Közeli családtag halálakor/temetésén sem tudtam. Csak zene hozta ki belőlem, amikor éppen szomorú voltam, és pont úgy hatott. (De ez azóta sem működik.) Sokszor jól esne egy picit sírni, mert tudom, hogy utána picit felszabadultabb lennék, vagy legalább el tudnék aludni.
Bárkinek bármi tapasztalata, hogy esetleg hogy lehet visszahozni a könnyeket? Esetleg másnak is volt pár ilyen éve, aztán újra képes volt rá?
#2 köszi! Igen, gondoltam erre, de annyira nem izgatott, hogy rávegyem magam. De esélyes, hogy elmegyek emiatt.
#3 I can relate...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!