Fekete-Győr András jó pasi?
Szerintem túlbonyolítod az életet.
Vannak ilyen szőrszálhasogatók. Direkt nem érti a kérdést hogy jó pasi-e, azt sem érti hogy helyes-e. Szerintem kérdezd úgy hogy szép-e, mert abba majd megint beleköthet hogy azt csak nőkre használjuk :D
Érdekes módon mindenki másnak sikerült értelmezni a kérdést.
12-es vagyok.
13, 14.
Direkt értem a kérdést, és direkt nem bonyolítom túl az életet.
Az én kérdésem a feltett kérdéssel szemben az, hogy mióta tartozik az "emberi tulajdonság" kategóriába az, hogy valaki jó pasi-e?
Ha valaki "jó pasi" az legfeljebb genetikai adottság, azonban a tulajdonságoktól nagyon távol áll.
Például külső tulajdonság?
Mármint, hogy a külső tulajdonság is az emberei tulajdonsághoz kapcsolódik. Így ezért a kategória.
Az "emberi tulajdonságokhoz" csak a belső tulajdonságok sorolhatók. Mint írtam, a külső tulajdonság, (ez igazából rossz kifejezés) az csak időleges, akár napi szinten változhat. Ezért ennek a helyes kategóriája a külső jegyek, vagy jellemzők.
De teljesen mindegy, kit érdekel az, hogy Fekete-Győr András milyen pasi? A felesége vagy, vagy a szeretője, vagy az szeretnél lenni?
Tulajdonság szó szinonimái: jellemző, jellemvonás, sajátság, sajátosság, ismérv, ismertetőjegy, attribútum, jellegzetesség, paraméter.
Értem, hogy mit mondasz, de nincs igazad, illetve a szőrszálat hasogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!