Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ezek a jelenségek...

Miért vannak ezek a jelenségek az emberek TÖBBSÉGÉNÉL?

Figyelt kérdés

Hidegbe való kilépést követően elkezd

- folyni az orrváladék,

- pisilési kényszer tör rá

- hapcizik

ha meghallja a csap/ víz folyását, akkor rá tör a pisilhetnék.

Azoknak a jelenségeknek látom értelmét, hogy ha fáradt akkor ásít, elmegy aludni, reggel amikor bevilágít a nap a helyiségben amiben alszik akkor fel kell,(ha tudott regenerálódni a teste), ha éhes akkor eszik iszik és stb stb.

Esetleg ha van érdekesebbnél is érdekesebb megfigyelésed az emberi testtel kapcsolatosan akkor leírhatnád de elsősorban az érdekel amit kérdeztem, köszi!

2021. aug. 18. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a kérdést nem tudom komolyan venni, sajnálom.
2021. aug. 18. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Feltétlen reflex
2021. aug. 18. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A leirtaknak is van ertelme, de en nem vagyok orvos / biologus, hogy most fejbol meg tudjam magyarazni.
2021. aug. 18. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A hideg-meleg találkozása, a test valamelyik részével ezt váltja ki, egyfajta védekezési reflexként.
2021. aug. 18. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem ilyen nincs. Az orrom elkezd folyni, ha levest eszek, vagy előrehajolok bekötni a cipőmet. De a hideg nem befolyásol így.

Akkor is mindig tüsszögök, ha mentolos rágót rágok.

2021. aug. 18. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nalad igy van, a tobbsegnel nem. Diderges, rosszkedv inkabb.

Pisiles akkor, ha megkerdezik, akarsz-e vecere menni, mert elzarjak a vizet.

Tusszoges sokaknal gyomorsav miatt, nekem meg genetikusan napfeny, illetve sotet es vilagos helyek kozti eles valtas kozben.

2021. aug. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!