Mik a legjobb diplomatikus válaszok, amik nem bántóak?
Figyelt kérdés
Tehát vki kérdez vmit, nem akarsz rá válaszolni, de muszáj, viszont megbántani sem akarod. Csak egy példa: a szomszédasszony megkérdezi: randizol most valakivel? A "semmi közöd hozzá" az sértő. Az "erre nem akarok válaszolni" is elutasító. "Ezt sem megcáfolni sem megerősíteni nem tudom" az hivatalos. A "nem tudom" meg hazugság. Szóval olyan válaszokat keresek, ami semleges, udvarias, de nem ad valódi információt, tehát diplomatikus, de olyan nesze semmi fogd meg jól féle. A kíváncsiskodók, pletykások lerázására való legyen, de úgy, hogy az illető ne érezze lerázottnak magát. Köszi.2021. aug. 18. 05:20
11/19 A kérdező kommentje:
Remek válaszok, mindenkinek köszönöm!
2021. aug. 18. 08:20
12/19 anonim válasza:
Mondjuk érdekelne, 5 mire válaszolt.
13/19 anonim válasza:
Általában olyan (ön)ironikus válaszokat adok, amire köpni-nyelni nem tudnak, így egy jó ideig nem merik újra megkérdezni
14/19 anonim válasza:
"Higgye el Kati néni, ha valakivel komolyra fordulna a dolog, arról tudna".
15/19 anonim válasza:
Nálam mindig azzal jött munkahelyen egy idősebb nő (akkor voltam 23 éves), hogy "Van komoly barátod?" Én meg egyszer azt mondtam neki, hogy "Nincs, csak komolytalan."
Utána leszállt rólam.
16/19 anonim válasza:
Én azt válaszolnám: Mikor hogy. Miért érdekel?
17/19 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy ha esedékes lesz egy lagzi, úgyis szólok időben.
18/19 anonim válasza:
Kérdezz vissza vicceskedve, hogy nevét, címét is megadjam ahahhaha? Bájos kacagás a vége 😅
19/19 anonim válasza:
- Oszt Juliskám, von-e mán udvarlód?
-Tényleg? Azt hittem viccelsz.
- Udvarlód! Juliskám!
- Köszönöm, már reggeliztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!