Nem, más országokban kizárólag jó, rendes, önzetlen, stb emberek élnek. Nincs gonosz, irigy, buta, stb egyik országban se...lásd irónia.
2021. aug. 17. 19:33
3/13 anonim válasza:
Kretének mindenhol vannak, kishazánkban valahogy nagyobb az arány mint máshol. Több az elégedetlen ember, így több az irigy rosszindulatú is.
4/13 anonim válasza:
Ez globális, nézz csak meg egy nyugati filmet. Gyűlölködő nők, versengő, karrierista munkahelyek, gerinctelen politikusok. Biztosan nem keletről veszik az ihletet.
Iskolában tinik szekálják egymást, a neten öngyilkosságra buzdítanak.
Hidd el, nem csak magyar sajátosság. Hajlamosak vagyunk pesszimistábban nézni magunkat, mert beszűkült a világunk, nincs pénzünk úm. világot látni.
5/13 anonim válasza:
Sok országban polgárháború, véres törzsi harcok vannak, szóval ott még jobban utálják egymást.
2021. aug. 17. 19:44
6/13 anonim válasza:
Ez a Turáni átok amiről beszélsz. Ha meghallgatod egy-egy kint élő, dolgozó magyar tapasztalatát, látni fogod, hogy mekkora széthúzás- keresztbetevés van a történeteikben.
2021. aug. 17. 19:46
7/13 anonim válasza:
Ez nem igaz hogy pl szép lány és már ku..va,szerintem az összes az :D
2021. aug. 17. 19:55
8/13 anonim válasza:
Mindenki a saját egoját fényezi,védelmezi. A válaszokban is felfedezheted, azt, aki minden alkalmat megragad az önfényezésre.
" Mit csinálnál, ha négyen támadnának rád?"
A legtöbb válasz, futnék. Az egyik hosszas technikát leír, mert agyára ment az Ip Man Wing Tsun filmek és " velem rosszul járnának, mert Kalira jártam"
A fentiekben az egom szólt. Lehordtam egy teljesen ismeretlen embert, akiről semmit sem tudok. Azért tettem mert én is szeretném fényezni magam hatalmas tudásommal. 😁😂😂
2021. aug. 17. 20:23
9/13 anonim válasza:
Nem, szerencsére. Ezért is szeretek itt élni Ausztriában, mert itt az emberek sokkal jobbak, de főleg nem búvalb**szottak. A magyarokból elég annyi, amit ezen az oldalon látok belőlük.
2021. aug. 17. 20:43
10/13 anonim válasza:
Más országokat sajna nem ismerek, de Mo.-n ez nemzeti sport lett. Mintha a zembereknek nem lenne annyi dolguk, munkájuk feladatok, de még így is ráérnek a másik szekálására. Bár, ha azt nézzük, hogy van egy minden hájjal megkent, hájas-májas fővezíre e nípnek, akkor mit várunk... Az sem tud jó példával szolgálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!