Üresnek érzem magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves férfi vagyok, világ életemben az volt a vágyam, hogy utazzak, új embereket ismerjek meg a világ minden tájáról, hogy élvezzem az életet, sikeres legyek a munkámban és jól keressek. 19 évesen neki vágtam Olaszországnak egy munka végett, igaz ijedt voltam, de tudtam mit akarok. Azóta bejártam Európát, valamint Amerikát. Sikeres lettem a munkámban, és jól keresek. Viszont egyáltalán nem érzem magam boldognak, sőt egyenesen ürességet érzek. Mintha nem tudnék találni egy helyet, ahol megtudnék állni, és megmaradni. A legtöbb ismerősöm irigy rám, hogy milyen helyeken járok, és milyen élményeim vannak, viszont gyakran én vagyok irigy rájuk, mert megtalálták a helyüket egy nyugis életben.. Viszont ha nem történik semmi, akkor beletudnék halni az unalomba. Unatkozom, és szabályosan depressziós vagyok. A Covid ideje alatt túl nagy lett a nyugalom, és túl korlátozott az élet. Ebben az időszakban szorongás, pánikrohamok, depresszió.. Van valaki hasonló cipőben??2021. aug. 16. 21:07
1/5 anonim válasza:
Én pont az ellentéted vagyok. Nekem unalmas körforgás az életem, és gyűlölöm. Hiába van párom is, nagyon boldogtalan vagyok. Hidd el, amit másokon látsz, az is csak egy álarc, Facebookon az én életem is boldognak tűnik, ahogy ez mással is így van. De valójában szerintem nagyon kevesen érzik azt, hogy megtalálták a helyüket. Nem tudom miért alakult ez ki nálad vagy nálam, és sajnos nem tudom mi lehetne a megoldás. :(
2/5 A kérdező kommentje:
Hát a megoldást valószínűleg nekünk kell megtalálni, de teljesen átérzem a helyzeted.. Volt barátnőm nekem is, viszont nagyon nagy volt az eltérés, azt reméltem, hogy egy “nyugis” nő mellett én is lenyugszom.. Hát nem ment. Viszont az biztos, hogy ezek jelek, hogy változtatnunk kell, csak mit..
2021. aug. 16. 21:29
3/5 anonim válasza:
Látod, most kissé irigy vagyok rád, pedig nem is ismerlek. De az amit írsz, az, az amit szerettem volna megtenni amikor még voltak álmaim.
És mi van helyette? Azt csinálom amit nem szeretek, olyanokkal akiket nem szeretek, mindezt annyiért amit kimondottan nem szeretek. Oké, hogy van egy lány akit imádok, de az életem többi része trágya.
Ráérsz, "unott és sablonos" életet élni, szóval tedd amit eddig és utazz, láss világot! Ha menet közben valami mást szeretnél, azt majd belülről úgyis érezni fogod.
4/5 anonim válasza:
Ha megteheted akkor menj, utazz, amíg meg nem találod a helyed
5/5 anonim válasza:
Hiába futsz, magadat mindenhová viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!