Miért arrogáns mindegyik háziorvos?
Figyelt kérdés
Felhívtam párat egy ügy kapcsán, és mindegyik arrogáns, kötekedő hangulatában volt. Páran nem is hagyták, hogy befejezzem a mondatomat.
Miért van ez?
2021. aug. 16. 12:35
1/15 anonim válasza:
Az enyém nem az. Tehát a kérdésed értelmetelen
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, mindegyik, akit felhívtam (legalább 20).
2021. aug. 16. 12:54
3/15 anonim válasza:
Milyen ügy kapcsán?
Nyilván nem fognak csevegni egy olyan emberrel, akiről azt sem tudják ki az, nem hogy bármilyen orvosi segítséget adjanak telefonon.
Miért nem a saját háziorvosodat keresed meg?
4/15 anonim válasza:
Nincs kedvük az idejüket idegenekre pocsékolni munka helyett. A saját betegeikkel a legtöbb nem utálatos. Amúgy nem hiszem, hogy húszat felhívtál, mert vagy tudott rá válaszolni az első ötből legalább kettő, vagy a többi tizenöt se fog tudni.
5/15 A kérdező kommentje:
De nekem az a kérdésem, hogy miért nem lehet kedvesebben, vagy emberi hangon megnyilvánulni? Már az is borzasztó volt, ahogyan egyesek beleszóltak.
2021. aug. 16. 13:25
6/15 anonim válasza:
Hát, azok tahók. Lehetne udvariasan is, de őket is meg lehet érteni, hogy szívességet kértél tőlük, amit ők nem akartak megadni, joguk van hozzá. Te minden koldust udvariasan elhárítasz, vagy inkább rájuk se nézve továbbsietsz, esetleg odalökve, hogy nincs pénzem?
7/15 anonim válasza:
Elmennél a magánklinikára, ahol tömik magukat pénzzel túlórában, még orálisan ki is elégítenének.
Hányinger egy társaság az orvostársadalom, pláne, hogy 99%-uk még hülye is a szakmához.
Interneten utánanézel, hamarabb meggyógyulsz.
8/15 A kérdező kommentje:
Azért a koldus és a jogosan elvárt segítség között különbség van. Akkor is tahók voltak, amikor még azt sem tudták, ki beszél, lehettem volna akár a páciensük is.
2021. aug. 16. 16:10
9/15 anonim válasza:
Mi az, hogy jogosan elvárt segítség? Ha nem hozzá tartozol, akkor nem várhatod el tőle, szívesség, ha segít.
10/15 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs a kontextusról, te szerencsétlen.
2021. aug. 16. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!