Miert vagyok ilyen? (tobbi lent)
Hát, végül is amíg embereken/állatokon nem próbálod ki ezeket, addig szerintem ez még rendben van :) Egyébként én is szeretem a horror filmeket, és nekem is van, hogy a gonosz karakter a legszimpatikusabb az egész sorozatból- ha jól ki van dolgozva, és nem csak az a mindenkit megölök típusú baromállat.
Az is lehet, hogy túl sok horrort néztél, és amikor megláttad azt a macskát, az agyad csak random bevetített valamit az egyik filmből.
,,Hiszek a termeszetfeletti lenyekbe de nagyon."
Miben merül ki ez a nagyon? Félsz tőlük? Netán szeretnél találkozni eggyel? Netán volt már személyes élményed, és ezért kezdtél el hinni bennük?
Én is szeretem a véres gyilkolászós filmeket,sőt,még ahol meg is kínozza a gyilkos az áldozatot,vagy trancsírozza ,feldarabolja :)
Viszont én sose tudnék bántani egy macskát,kutyát se,semmilyen állatot,max. legyet,szúnyogot csapom le.
Meg nekem elméleti síkon van ez...a gyakorlatba se vinném át...nem kínoznék,nem ölnék meg embereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!