Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak incel ismerőseitek?

Vannak incel ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Milyen velük az élet és a mindennapok?

2021. aug. 10. 21:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos bátyám ilyen:(

Azzal a különbséggel hogy nála nincs meg az élénk nőgyűlölet (""csak"" a nagyon csinos lányokat rbancozza, engem szeret és a hozzá közel álló nőket is), és nem önsajnáltató, sajnos csendben megy tönkre az élete, és nem tudok rajta segíteni:(

2021. aug. 12. 20:36
 12/26 A kérdező kommentje:

Ma 20:36

Nagyon sajnálom. 😞

2021. aug. 12. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

#10 Miért alkalmatlanok?

#11 Miért megy tönkre az élete?

2021. aug. 13. 02:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok. Viszont ez a szó nem tévesztendő össze a sokak által említett nőgyűlölettel, ilyet a kifejezés nem tartalmaz.

Persze vannak, akiket a sikertelenség annyira elkeserít, hogy azzá válnak. Van egy jó hasonlat: teszem azt, hogyha valakinek minden nap nekimenne egy biciklis, akkor előbb-utóbb az összes biciklist megutálná.

Én a személyiségem miatt vagyok sikertelen, és szerencsém sem volt. Mindig is szorongások gyötörtek, többek között szociális fóbia, ezt vehetjük mentális betegségnek is.

2021. aug. 13. 02:50
 15/26 anonim ***** válasza:
48%

Engem szoktak itt leincelezni sokszor, mert okádékom van a femisita felfogású nőktől, meg a nekik nyaló mangináktól.

Pedig volt eddig vagy 20 kapcsolatom, van barátnőm most is, a normál nőkkel nincs bajom, de egyszer kerüljön a kezeim közé egy femináci, annak volt egy dereka....

2021. aug. 13. 04:05
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

LOL a #15 (04.05) okádik a feminista "felfogású" nőktől. Gondolom ez alatt azt érti hogy azoktól akik nem tűrik nyomorékok nőgyűlölő szövegeit.

Pl erre a gusztustalan kérdésre adott bizonyos válaszokból az is kiderül hogy még az utcai bántalmazást is tűrni kéne mert aki pofánvágná az illetőt az feminista leszbika 😂 Valszeg ezek szerint térdre kéne hullani és kielégíteni az utcán rádütő idegen hulladékot 😂 25-ös válasz a linkelt kérdésben. Szerintem a derékeltörős 15-öske írta azt is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2021. aug. 13. 09:18
 17/26 anonim ***** válasza:
84%

Hiába ferdítesz, a #15 nem pont erre gondol.

A feminizmusnak több fokozata volt, a 20. században kiharcolták a nők, hogy dolgozhassanak, szabadon választhassanak párt, szakmát, amivel semmi gond sincsen.

A probléma az utóbbi évtizedekben kialakult radikális feminizmussal van.

Előre is köszi a lepontozást.

2021. aug. 13. 10:04
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok az de maximálisan megértek minden ilyen férfit. Tapasztaltam, hogy a nőknek milyen elvárásaik vannak manapság. Őket el kell tartani, szóval legyél gazdag, de nézz ki mellé nagyon jól, és legyen saját autód meg lakásod. Hát nagyon gáz tud lenni. Ők meg elég ha csak úgy vannak, mert ők nők, és szerintük ennyi elég, egy punci elég.
2021. aug. 13. 12:54
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
18-as: Hát nem is tudom hol kezdjem. Van autóm, házam, vezető pozícióban dolgozom, mások szerint nem is nézek ki rosszul, még sincs senkim évek óta. Lekoptatnak mindig, úgyhogy megdőlt a teóriád is ezzel.
2021. aug. 15. 06:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Van két incel ismerősöm is. Egy férfiban (nőgyűlölő) és egy nőben (férfigyűlölő). Már gondolkoztam azon, hogy bemutatom őket egymásnak.

Nagyon hasonló karakterek úgyogy még esélyes is, hogy nem ölik meg egymást.

2021. aug. 15. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!