Gyerekek miert van ez?
Most neztem youtube-on ahogy tuntetnek a franciak a "health pass" ellen, aztan volt ott ritmusra dob meg zene, futyulnek, kiabalnak, ritmusra ugralnak, egyutt vannak.
A gond ott kezdodik, hogy latok szep fiatal 20-on eves gyonyoru barna haju, szoke haju eleteros, eletvidam lanyokat, noket ugralni ritmusra, hajuk is ritmusra hullamzik kozben, meg nevetve mosolyognak, neznek fel az egbe, neznek egymasra, lihegnek, izzadnak, nedvesedik a boruk.
Egyszeruen menthetetlen modon, valahogy mindig azt latom ilyenkor magam elott ahogy az ágyban kefelnek es ugralnak a peniszen es kozben nevetve mosolyognak, lihegnek az elvezettol, nedvesedik, fenylik a boruk az izzadsagtol.
Szinte ugyanolyan az arckifejezesuk, meg a felso testuk, gyonyoru hajuk ritmikus mozgasa fel-le, ezert jon ram egy ilyen gondolat-roham, amikor ilyet latok.
Ferfiak elsosorban, ti is szoktatok ilyen "megfigyeleseket" tenni?
Vagy csak en vagyok nagyon kanos.
Csak te vagy ennyire szánalmasan kanos.
Engem van ki kielégítsen otthon, nem látok a semmibe is szexet, mert veled ellentétben megkapom otthon.
Örülj neki, lesz mire verni este, ahogy az 1-es is szokta.
Minden férfinek beindul a fantáziája ilyen pitiáner dolgok láttára is egy kicsit.
Az lenne a baj, ha nem így lenne.
NA lol :D megjött megint a tipik-gyakoris mérgelődni, a szokásos lenéző stílussal beoltani random embereket mert na. (1)
Tesó ahogy 2 is írta minden férfinál beindulnak az ösztönök ahogy nőknél is amikor meghallanak az edzőteremben valakit mögöttük lihegni, pláne ha látták már előtte a csávót és még tetszik is nekik.
Ha annyit gondolkodsz rajta akkor egy rázást megér. És ahogy látom a részletes leírásodból, nem kíméled a fantáziádat!
4
Nagyon jol teszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!