Magas emberek ti meg szoktatok lepődni, ha nálatok magasabb embert láttok élőben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 20:40
1/13 anonim válasza:
Én igen, pedig csak 175 cm vagyok. Hol vannak hát a mai jóltápláltság végett globálisan magasra nőtt embertársak?
2/13 anonim válasza:
Jaj, lemaradt hogy lány vagyok (#1). Sajnos magasnak számítok.
3/13 anonim válasza:
Ha magas vagy az a baj, ha alacsony az a baj, ha átlagos akkor meg az. Abból problémát csinálni, hogy ki milyen magasra nő, igencsak gyerekes, vagy nagyfokú önbizalomhiányra vall (amit nem a magasság okoz).
4/13 anonim válasza:
3, te amugy mirol hadovalsz, csak annyit kérdezett hogy meglepodsz e ha nálad magasabb embert latsz
178cm vagyok, 19l. en akkor lepodok meg ha nalam magasabb lanyt latok😁 de szepek nagyon
7/13 anonim válasza:
4# egy magas vagyok veled, automatice offos akkor?
Nem nyomulni akarok, csak magas lány véleményre vagyok kíváncsi xD
8/13 anonim válasza:
7, a baratom is velem egymagas. Orultem volna ha magasabb nalam, de vannak ennél fontosabb dolgok is :)
9/13 anonim válasza:
#8, nem is állhatsz lábujjhegyre nagy romantikus csókjeleneteknél, ejj :D
10/13 anonim válasza:
8#
Hetes vagyok, pont 178?:o
Mi fogott meg benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!