Az probléma, hogy légyszívesebben így néznék ki?
Már nagyon régóta tetszik ez a stílus, nagyon-nagyon egyedi. Csak attól félek, hogy hátrány lenne. Erről lenne szó:
tényleg nagyon egyedi
hogy hátrány-e, az attól függ mit dolgoznál, mert van munkahely ahol igen
tudom, hogy véleményt nem kérdeztél, de nekem ez a stílus nem eléggé férfias
Ha nem önmagad alakítod ki hanem felfeszed a stílust akkor az már nem a tiéd, az csak egy jelmez lesz.
Márcsak azért sem tartom jonotletnek mert mi an ha elsőre tetszik, de kényelmetlen lesz ez a haj vagy a ruha? Ha mondjuk van rajtad felesleg megint rosszul fog rajtad állni (abból indulok ki hogy jól akarsz kinézni) Esetleg kombinálhatnád ezt a stílust valamivel ami a tiéd, amit eddig is szerettél.
Amúgy nem tudom hogy hol éltek de én sokat utazok és az ilyen embert szerintem a legtöbb helyen megnézik (nem úgy mint a tetoválás ami minden második emberen van ezért nem tűnik fel). Ami még nem is baj, de munkahelyen ezt a mélyen kivágott felsőt nem hiszem hogy díjaznák a munkáltatók. Ha pl emberekkel dolgozol akkor a munkáltató megmondhatja hogy mit ne hordj munka közben. Szabadidődben nyilván nem szólhat bele. De állásinterjúra ne ilyenbe menj.
Lányok terén szerintem megint hátrány, mert több lány van aki nem szereti a extrém nőies férfiakat mint aki szereti, így lecsökkent drasztikusan a lehetőséged e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!