Normális, hogy utálom és nem tudok továbblépni?
2 évet dolgoztam egy helyen majd jött anyukám tesója kívülről felettesnek.
Fura volt a helyzet, de elfogadtuk.
Meló előtt tipikus rokoni kapcsolat volt, semmi extra.
Majd 6 hónap után hivatalosan egy irodában több ember előtt kirúgott mert nem tudtam felvenni a tempóját. Legalább annyi lett volna benne, hogy négyszemközt megbeszéli velem.
Volt a búcsuztatom utolsó nap, a többi nő az irodába odajött puszit adni, elköszönni, de persze pont az a szerencsétlen volt aki oda se jött, csak üllt egy helyben.
Rokonlátogatásnál nagyon furcsa volt a kirúgás utáni első találkozás, és ha a témához odapasszolt, odaszúrtam neki pl."én egy pocsék munkaerő vagyok, itt tanúm is van rá". Majd ő volt az aki felhaborodott, hogy ezt nem tűri. Pont ő..szerintem vastag bőr van a képén.
Azon agyalok, hogy lehet egy pszchio, hogy ennyire simán kirúgja a rokonát, hidegvérrel.
Egy normális ember az ő helyében minimum egy kicsit kényelmetlenül érezte volna magát.
Nem az ő hibaja, hogy pocsek munkaero vagy, hiaba is probaltad meg cinkelni a csaladi ebeden, ott max te voltal a ciki.
Igaz, gec*fej volt, hogy több ember előtt rugott ki, de akkor viselkedj te is felnottkent. Kioszthattad volna munka utan, mint mar szemelyes rokoni viszonyban levo embert, hogy elhuzhat a busba, amiert ezt tobb ember elott megcsinalta veled.
De azzal elcelodni, hogy mekkora gec* ő, csak mert nem tartott eleg jonak, az szamodra kellene cikinek lennie. Attol mert rokon, nem fog megtartani egy melohelyen, ahol hatraltatod velemenye szerint a munkat. Es ez igy helyes.
Pocsék munkaerő volt, de 2 évig elfelejtették valamiért kirúgni..na ja.
Bakker nekem nem kéne ilyen rokon az tuti.
Picit alacsony lehet az érzelmi intelligenciája a leírtak alapján.
Nem tudod megváltoztatni az embereket, de ignorálni viszont igen. Ne beszélgess vele.
Amúgy a rokon szúrta el az egészet. Hamár olyan gázul viselkedett melóhelyen akkor a családi tali előtt el kellett volna hívnia téged egy kávéra megbeszélni a dolgokat, hogy ne maradjon benned tüske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!