N.ektek is volt, hogy számotokra vagy az ismerőseitek számára a veszélyhelyzet csak egy kifogás volt, hogy, ha valakivel nem volt kedvetek találkozni vagy valahova nem volt kedvetek menni?
Figyelt kérdés
Sokak Facebook meg Insta oldalán látom, hogy ide-oda mennek, a haverokkal lógnak, de, ha valami olyan van, amihez nincs kedvük, akkor azt mondják, hogy a covid miatt nem mernek elmenni.
Nekem is volt amúgy sokszor kifogás az, hogy félek a vírustól, amikor valami családi összejövetelre hívtak vagy valaki össze akart velem futni.
2021. aug. 1. 09:01
1/2 anonim válasza:
Igen, volt.
Gyűlölöm az esküvőket, nagyon jól jött tavaly, hogy az egyik hullám tetőpontján volt egy esküvő ami alól így ki lehetett bújni.
Mondjuk nonszensz volt eleve megtartani, amikor a násznép vagy 2/3-a, 50+-os volt és akkor még elég alacsony szintű volt az átoltottság is. De pár hónappal később megkötött a gipsz, szóval nem volt türelmük kivárni.
2/2 Metionin válasza:
Én simán megmondom hogy nincs kedvem menni. Utálnak is sokan de már meguntam a jópofizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!