Körülbelül hány éves kortól kezdi gyorsnak érezni az idő múlását az ember?
Figyelt kérdés
Sok felnőtt mondja, hogy milyen gyorsan telik az idő!
Én 19 éves vagyok, de nem érzem gyorsnak az idő múlását.
Pedig általában jól érzem magam, és nincsenek anyagi problémáim.
2021. júl. 31. 14:07
11/17 mi a fene válasza:
Mióta elmentem nyugdíjba az a 10 év egy pillanat volt.Volt benne minden könnyű évek, betegápolás temetések, műtétek.A házasságom 46 éve nem tűnt ilyen gyorsnak,de érdekes, mert a férjem szerint az is gyorsan elillant.
12/17 anonim válasza:
Én a húszas éveim elejétől/közepétől éreztem. Egy pillanatban még középiskolás voltam, azt sem tudtam, hova akarok egyetemre menni tovább, a második pillanatban már vége volt az egyetemnek és munkát kellett keresem. Itt tűnt fel először, hogy hű, de gyorsan telik az idő. Azóta pedig csak úgy rohannak az évek... :(
35/N
13/17 anonim válasza:
Szerintem azért tűnik gyorsnak, mert egyforma. Aki ugyanazt csinálja februárban egy kedden, mint novemberben egy csütörtökön - és ez a legtöbbünk - annak egybefolyik az egész.
14/17 anonim válasza:
26 éves vagyok, az elmúlt 10 év olyan volt, mintha átléptem volna egy időkapun. Olyan, mintha múlt héten választottam volna fakultációt a gimiben. :D
15/17 anonim válasza:
25 után történt valami. Akkor álltam be egy multihoz. Még emlékszem az első napokra, hogy milyen feladatokat adtak betanuláshoz, kivel hogy ismerkedtem ott össze stb, mintha tegnap lett volna... 10 éve volt.
16/17 anonim válasza:
Változó. Én 14 éves korom óta érzem úgy, hogy rohan az idő.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!