Férfi mellbimbó körüli szőr számodra taszító?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 02:40
1/16 A kérdező kommentje:
22F
2021. júl. 29. 02:41
2/16 anonim válasza:
Engem személy szerint nem zavar, hacsak nem ilyen őscsubakka a csávó mellkasa és a felsőteste, pár szőr elfér, nem kell nekiesned csipesszel/gyantával/borotvával
Persze mindez az én véleményem, azt, hogy mit csinálsz a mellkasodon lévő szőrrel, magad döntöd el, esetleg az épp aktuális barátnő/barát/szerető az, akinek beleszólása lehet, de kényszerítenie neki se kéne semmire.
3/16 anonim válasza:
Engem nem zavar csak a felsőteste ne legyen túl szőrös
4/16 anonim válasza:
Kérdező, férfi létedre zavar a szőr?
5/16 anonim válasza:
Bevallom, levégom amikor túl hosszú, mert anők nem szeretik .
7/16 anonim válasza:
Én le szoktam. Általában csak borotvával gyorsan. Van csajok közül ugyan akinek tetszik ha szőrös, de én utálom. Eddig sose volt bajom a hiányával, egyszer sem mondott senki semmit. És igen #4-es, meglepően sok férfit tud zavarni a szőr. Nem értem ezzel kapcsolatban a problémád.
9/16 anonim válasza:
Mánpedig egy férfi szőrös.
Akinek ez nem tetszik, az nem férfit akar hanem kisgyereket. Pont.
10/16 anonim válasza:
#9: Nem annyira, mint a férfiak, de a nők is szőrösek. Neked az jön be, ha egy lánynak a lábától kezdve, a hónalján át az intim területekig mindene szőrös, vagy pedofil vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!