Van itt olyan epilepsziás, aki leállt a gyógyszerszedéssel, és rendben van?
Szerintem ha az embernek beállítanak egy gyógyszert és jól is van tőle hosszú ideje,ne kockáztassa a saját életét azzal,hogy jókedvéből csak úgy abbahagyja.Nem ér annyit.Lehet hogy pár év múlva doki engedélyével is megtörténik a gyógyszer elhagyása,és nem is következik be roham.Ugy gondolom,nem nehéz bevenni reggel meg este egy tablettát.:) Pláne ha az életed függ tőle
Mellesleg minél gyakoribb a rosszullét, annál több esély van arra,hogy újból bekövetkezik.Ahogy a dokim forgalmazott mikor abbahagytam én is a gyógyszer szedését,lehet hogy hónapokig jól elvoltam,de aztán egyre gyakoribb lett..egy nap két rohamom is volt akkor.Ahogy kiengedtek a sürgősségiről,pár óra múlva vihettek is vissza.Nem játék,senkinek nem ajánlom,hogy doki nélkül döntsön arról,szedi-e a gyógyszert,vagy sem.:)
#9-es
#4 vagyok.
Nem lett semmi egészségügyi gondom, de elkezdtem szedni megint.
#8 igaza van, ne kockáztasattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!