Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan epilepsziás,...

Van itt olyan epilepsziás, aki leállt a gyógyszerszedéssel, és rendben van?

Figyelt kérdés

#epilepszia #epilepsziás roham #roham #epilesziások #tünetmentes epilepsziás #tünetmentes epilepszia
2021. júl. 28. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha az embernek beállítanak egy gyógyszert és jól is van tőle hosszú ideje,ne kockáztassa a saját életét azzal,hogy jókedvéből csak úgy abbahagyja.Nem ér annyit.Lehet hogy pár év múlva doki engedélyével is megtörténik a gyógyszer elhagyása,és nem is következik be roham.Ugy gondolom,nem nehéz bevenni reggel meg este egy tablettát.:) Pláne ha az életed függ tőle

Mellesleg minél gyakoribb a rosszullét, annál több esély van arra,hogy újból bekövetkezik.Ahogy a dokim forgalmazott mikor abbahagytam én is a gyógyszer szedését,lehet hogy hónapokig jól elvoltam,de aztán egyre gyakoribb lett..egy nap két rohamom is volt akkor.Ahogy kiengedtek a sürgősségiről,pár óra múlva vihettek is vissza.Nem játék,senkinek nem ajánlom,hogy doki nélkül döntsön arról,szedi-e a gyógyszert,vagy sem.:)

#9-es

2021. nov. 22. 19:14
 12/16 gehdjfztuz válasza:

#4 vagyok.

Nem lett semmi egészségügyi gondom, de elkezdtem szedni megint.

#8 igaza van, ne kockáztasattok!

2021. dec. 11. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert kiderült, hogy félrediagnosztizáltak, és nincs is epilepsziám.
2022. jan. 27. 01:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, érdekelne a sztorid😲
2022. jan. 30. 16:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Engem is, mert lehet a pszichológusom szerint nem vagyok, az, meg a fényekre, zajokra sem vagyok érzékeny.
2022. jan. 30. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen. De 6-7 év után újra előjött.
márc. 24. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!