Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok , ha egy fiatal...

Mit gondoltok , ha egy fiatal lánynak az az életcélja hogy milliomos legyen? Sok fiatal lány gondolkodik így?

Figyelt kérdés
Én úgy ismerem hogy volt rá példa hogy pénzt lopott, meg hogy amennyire tud, ráutazik a pasik pénztárcájára. Kapott autót anyjától, a barátja tankolta ,munkahelyi büfében egy másik pasi volt akivel meghívatta magát. Vagy az öccsétől is szó nélkül vesz el pénzt ha az nincs otthon éppen. Fel is vetetett egy diákhitelt vele , pedig munkaviszonya van, kaphatott volna kölcsönt ő is, de inkább az öccsét beszélte rá.Más fiatal lány is tenne ilyet?
2021. júl. 28. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
erkölcstelen
2021. júl. 28. 00:53
 2/9 anonim válasza:
65%
Én igazságszerint sajnálom az ilyeneket.
2021. júl. 28. 01:06
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer rájön, hogy sosem voltak és sosem lesznek így igazi kapcsolatai. Se barát, se család, se pár. Csak egy halom pénz a semmiért.
2021. júl. 28. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez az életcélom hogy milliomos legyek.. de sosem vennék el senkitől pénzt szó nélkül..
2021. júl. 28. 02:14
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Milliomosnak nem nagy cucc lenni. Egy átlagos munkahelyen ha van diplomád, egy év alatt össze lehet gyűjteni 1 milliót.
2021. júl. 28. 03:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne szeretne milliomos lenni? De az is tuti, hogy ez a lány iszonyat bénán csinálja. Ezzel csak kihúzza a gyufát minden ismerősénél és elveszíti minden bizalmukat. Inkább egy hosszútávú, de hatékonyabb módszert javasolnék neki:

Tanuljon nagyon jól, válasszon jól fizető hivatást. Ossza be jól a pénzt, spóroljon és évek munkájával már össze tud tenni annyit, hogy tényleg millió legyen a számláján. :) De természetesen ha a lottón nyer, az megkönnyíti a dolgot. :D

2021. júl. 28. 04:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szimpla golddigger, a rosszabb fajtából
2021. júl. 28. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5ös! Lehetne amit írsz, hiszen diplomás, nem keres rosszul, anyja nem kér tőle egy fillért sem tehát el van tartva , mégsincs pénze. Főleg ha az öccse zsebpénzét is használgatja. Nem albérletben tengődik , az egész fizetését félretehetné. De elszórja elbulizza és még pasikat is kihasznál.
2021. júl. 28. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ostoba.

Ötös voltam

2021. júl. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!