Mit tennél ha pénzt vennél fel egy automatából és megállna mögötted egy kunyeráló és elkezdene kunyerálni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:09
11/18 A kérdező kommentje:
De hisz nem szabad mikor éppen veszek fel pénzt
2021. júl. 24. 18:48
12/18 anonim válasza:
Én erélyesen rászólok ilyen esetben, hogy szeretném használni az automatát, legyen szíves nem a nyakamba állni, fáradjon odébb.
Ugyanezt bejátszottam már olyankor is, ha az utánam következő tolakodott (pl mikor külön fülkében van az automata, nem szabadban, akkor illendő kint sorbaállni, és egy ember van bent, de csakazértis bejön, pedig látja, hogy ott vagyok...). Nézzenek bunkónak, nem érdekel.
13/18 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem nem csak jogos, hanem ő a bunkó. Hát ez kell nekem is csinálni...
2021. júl. 24. 18:55
14/18 anonim válasza:
Szokott lenni nálam néhány 10 vagy 20 forintos, az ilyen szituációkra. Egyet a markába pottyantok, azt arra varrjon gombot. Még azt se mondhatják, hogy rossz ember vagyok. De azt nyilván nem várhatja el senki, hogy én oldajam meg a világ összes szociális problémáját.
15/18 anonim válasza:
Testfelépítésemből és öltözködésemből adódóqn nem történik velem ilyesmi... ha mondjuk mégis megtörténne, megfordulnék, és kedvesen megkérném, hogy takarodjon a picsába.
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor vegyek fel a kabát alá 5 pulóvert és tegyem ezt?
2021. júl. 25. 11:35
17/18 anonim válasza:
Nem. Hanem fordulj meg, és határozottan, kihúzva magad közöld vele, hogy zavar hogy az aurádban áll és lesegeti az ATM-et, miközben te a saját dolgodat intézed rajta. Ennyi, ne hülyeségeket kérdezz vissza a válaszok között -.-
18/18 anonim válasza:
- Leintem azt otthagyom a francba
- megmondom neki hogy el lehet húzni dolgozni vagy a kormányhivatal meg önkormányzati hivatal hatósági meg szociális osztályán pénzbeli ellátást igényelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!