Szoktatok lányként regisztrálni, vagy lánynak ki adni magad, stb? Vagy itt gyakorin lány névvel lenni?
Játékokban volt rá példa, de csak mert sokan sokkal segítőkészebbek és több dologban is segítenek. (World Of Warcraft)
Tinderen csak kíváncsiságból csináltam egy fiókot és azért, hogy a "nyomiknak" adjak egy kis önbizalmat. Persze 1 perc után 99+ likom lett és azok a gyíkok akiknek válaszoltam is rögtön találkozni meg szexelni akartak hagytam is az egészbe.
Máshol még nem adtam ki és nem is tervezem.
13: És beveszik?
Amikor nem indokolja a kérdés, hogy fiúnak adjam ki magam, akkor betámadnak, hogy biztos, fiú vagyok.
"A nők sem utálják egymást."
Ez vegyesen szokott alakulni.
Ha összeraksz egy társaságba 8-10 nőt - csak nőket - ott szinte biztos, hogy különféle problémák lesznek.
Férfiakkal ugyanez nem lesz, egy normális társaságban.
A nők alapból, ösztönösen konkurrenciát látnak egymásban.
""Sok intelligens, normális férfi örömmel vissza írt egyből." - Mert fel akartak szedni. :-D"
Nem tudom melyik a jobb. Ha segítenek, de fel akarnak szedni, vagy leszarnak, lealáznak és nem kapok segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!