Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj ha vékony hangom van?

Az baj ha vékony hangom van?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ,de ilyen kis vinyogós hangom van. Ez baj? Senki nem szól be érte ,de engem zavar. A legrosszabb az ,hogy a csalódomban és a baráti körömbe lévő nők,lányok hangja ilyen nőiesen mély kellemes hang
2021. júl. 21. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem idegesítően magas és nem virnyogsz egész nap, (már bocsánat a kifejezésért) akkor nem baj
2021. júl. 21. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Az a baj, hogy nem tudod magad elfogadni úgy, ahogy vagy. Ha így van, akkor az gáz, mert kívülről látszik, és elég kiábrándító tud lenni. Ennyi "hibája" mindenkinek van, úgyhogy kár ezen aggódni.
2021. júl. 21. 20:03
 3/9 anonim válasza:
100%
Úgy érted, nyávogós?
2021. júl. 21. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, egyedi, ami idővel változik még.
2021. júl. 21. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem nyávogok (próbálok ) max úgy nyávoghatok,hogy nem tudok róla. Lehet jobban elfogadnám ha nem lenne minden női ismerősömnek mély,de nőies hangja
2021. júl. 21. 21:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Hogy értitek azt ,hogy kiábrándító tud lenni?
2021. júl. 21. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy kibékülve magaddal, mert annyira zavar ez, arra értettem, azt mások is észreveszik rajtad. Engedd el, nem nagy dolog ez.
2021. júl. 21. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem baromi komolytalan, cukinak mondott gyerekhangom van. Nagyon utaltam evtizedeken at. De az igazsag az, hogy ha valamit tenyleg nagyon komolyan mondok, akkor komolyan vesznek, nem a hogyan, hanem a mit mondok szamit. Tilos melyiteni, mestersegesen probalgatni.

Muszaj tojni ra, akkor a tobbiek is hamar megszokjak.

2021. júl. 22. 01:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Beszéd közben találod magad furcsának vinnyogosnak, vagy valamilyen felvételről visszahallgatva nem tetszik ?

Mert lehet hogy semmi gond a hangoddal, csak a szokásos dologról van szó, arról, hogy visszahallgatva mindenki utálja a saját hangját. És lehet hogy valójában mások szerínt, normális átlagos hangod van.

2021. júl. 22. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!