Az baj ha vékony hangom van?
Figyelt kérdés
Lány vagyok ,de ilyen kis vinyogós hangom van. Ez baj? Senki nem szól be érte ,de engem zavar. A legrosszabb az ,hogy a csalódomban és a baráti körömbe lévő nők,lányok hangja ilyen nőiesen mély kellemes hang2021. júl. 21. 19:58
1/9 anonim 

válasza:

Ha nem idegesítően magas és nem virnyogsz egész nap, (már bocsánat a kifejezésért) akkor nem baj
2/9 anonim 

válasza:

Nem baj. Az a baj, hogy nem tudod magad elfogadni úgy, ahogy vagy. Ha így van, akkor az gáz, mert kívülről látszik, és elég kiábrándító tud lenni. Ennyi "hibája" mindenkinek van, úgyhogy kár ezen aggódni.
4/9 anonim 

válasza:

Nem baj, egyedi, ami idővel változik még.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem nyávogok (próbálok ) max úgy nyávoghatok,hogy nem tudok róla. Lehet jobban elfogadnám ha nem lenne minden női ismerősömnek mély,de nőies hangja
2021. júl. 21. 21:30
6/9 A kérdező kommentje:
Hogy értitek azt ,hogy kiábrándító tud lenni?
2021. júl. 21. 21:42
7/9 anonim 

válasza:

Ha nem vagy kibékülve magaddal, mert annyira zavar ez, arra értettem, azt mások is észreveszik rajtad. Engedd el, nem nagy dolog ez.
8/9 anonim 

válasza:

Nekem baromi komolytalan, cukinak mondott gyerekhangom van. Nagyon utaltam evtizedeken at. De az igazsag az, hogy ha valamit tenyleg nagyon komolyan mondok, akkor komolyan vesznek, nem a hogyan, hanem a mit mondok szamit. Tilos melyiteni, mestersegesen probalgatni.
Muszaj tojni ra, akkor a tobbiek is hamar megszokjak.
9/9 anonim 

válasza:

Beszéd közben találod magad furcsának vinnyogosnak, vagy valamilyen felvételről visszahallgatva nem tetszik ?
Mert lehet hogy semmi gond a hangoddal, csak a szokásos dologról van szó, arról, hogy visszahallgatva mindenki utálja a saját hangját. És lehet hogy valójában mások szerínt, normális átlagos hangod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!