Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám elfelejteni a...

Hogyan tudnám elfelejteni a barátnő témát egy jó ideig?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátnőm (26 éves vagyok), és már nagyon szeretnék, de tudom hogyha most az életembe lépne egy lány, akkor az nagyon felfordítaná, mert nagyon sok a dolgom mostanában (jogsi, egyetem, testedzés, nyelvtanulás), és még 1 év kell mire befejezem ezeket és több időm lesz.

Viszont az élet mostanában olyan emberekkel hoz össze, illetve olyan szituációkba kever, amikor az az érzésem van, hogy milyen jó lenne nekem már egy barátnő most, és vannak is olyan lányok, akiknél talán lenne esélyem is, viszont tudom hogy akkor a céljaimra nem igazán tudnék koncentrálni!

Tehát esetleg nincs -e valami csodagyógyszer mondjuk, ami nem potencianövelő, hanem potenciacsökkentő?

2021. júl. 18. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Potenciacsökkentő :DDD Most feldobtad a napom. Nagyon jó pofa volt :)

Hasonló helyzetben járok mostanság én is (némi különbséggel, de a probléma lényegében hasonló). Meglehet próbálni ismerkedni így is vannak lazakapcsolatok is. De ha úgy érzed, hogy ez keresztbe tenné az álmaid megvalósítását, akkor hagyd egyelőre és koncentrálj a terveidre. Legalább is én ezt teszem, valamennyire használ, nekem.

2021. júl. 18. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Laza kapcsolat nem igazán érdekel... Tudod mi a gond igazából? Hogy van egy lány, akin látom hogy szimpatikus vagyok neki, legalábbis a jelek arra utalnak és ez a lány nekem is nagyon-nagyon szimpatikus, és félek hogyha most nem ragadom meg a lehetőséget, akkor 1 év múlva már nem fogok még egy ilyen lányt találni...

2021. júl. 18. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Azt mondom neked, hogy a lánnyal együtt is meg lehet valósítani a tervedet. Szerintem vágj bele, lesz ami lesz. Az is lehet, hogy ő az a bizonyos személy az életedben, akit a filmekben csak a "nagy Ő" - nek neveznek. Ha most nem próbálod meg és elhalasztod az esélyt, akkor lehet, hogy a későbbiekben bánni fogod. (tudom elég nyálasan hangzik, de remélem a lényeget érted.) Mellette, is megpróbálhatod megvalósítási az álmaid, lehet, hogy lassabban fognak megvalósulni, lehet, hogy nem vagy az is lehet, hogy add némi pár ötletet, segítséget a terveid megvalósítására. Szerintem egy próbát megér.
2021. júl. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!