Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdekel valójában bárkit az...

Érdekel valójában bárkit az LMBT emberek sorsa?

Figyelt kérdés

A multik mindössze anyagi érdekből pénzelik a mozgalmat ezt szerintem maguk is látják Osváth Zsolt beszélt erről.

A Budapest Pride-nak van összesen valami 26 ezer lájkolója, ami nagyon kevés ahhoz képest, hogy a tömeg számára valóban fontos ügyek rövid idő alatt százezres lájkoló számot csinálnak. Ez nekik 10-20 év alatt nem sikerült. A parlament előtt most szívet állítottak fel, megjelentek tízenöten.

Volt nagy hírverés most a törvény kapcsán is de már most is látszik hogy kezdik elfelejteni a 444 telexes közönséget leszámítva.

2021. júl. 18. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem az értelmeseket érdekli, még ha nem is mennek szívet állítani sehova
2021. júl. 18. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De miért kellene mindenkit annyira érdekelnie? A legtöbb ember elfogadja, nincs mit beszélni róla. Egyébként ha nem lenne annyi ellenkezés egy Pride ellen kb. arról sem tudnánk meg sokat évről évre. Mindennek van valami napja, az is csak lemenne aszt' kész. Lényegében ezzel a kérdéssel is azt bizonyítod hogy nem a 444, Telexeseket érdekli hanem te, az ellenkező csinálsz belőle témát. :D
2021. júl. 18. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Mikor a 444-en vért izzadnak hogy valamiből melegverô ügyet kreáljanak ott nem én vagyok az aki generál :). Az hogy figyelem a politikát és ezeken az oldalakon folyton ezek jönnek ne az én hibám legyen.
2021. júl. 18. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, engem annyira irritál és untat a folyamatos LMBTQFurryPedoTraviExhibNecroFrotör klub hisztije, hogy egyre inkább úgy vagyok vele, hogy nekik legyen rossz.
2021. júl. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem érdekel. Sok már belőlünk. Felőlem éljenek ahogy akarnak.
2021. júl. 18. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan emberek mint bárki más, nem érdekelnek jobban mint egy átlag vásárló a boltban vagy utcai ember. De azért néha már sokallom amit leművelnek mostanában.
2021. júl. 19. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem minden ember sosra érdekel.
2021. júl. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!