Milyen típusú palik jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Engem annyira lázba hoz ha valaki izmos és szemüveges nem mellette úgy viselkedik mint javarészt minden filmjében Ben Stiller:D2021. júl. 18. 07:11
11/30 anonim válasza:
Külsőre : picit hosszabb hajú, sötétbarna vagy barna hajú, szemszín mindegy. Ne legyen vékony, az taszít.
Belső : megbízható, hűséges, felelősségteljes, határozott, gyengéd, érzelmes, humoros, segítőkész, barátságos, érdeklődő. 26n
12/30 anonim válasza:
Inkább legyen vékony mint kövér.
14/30 anonim válasza:
Hosszú hajú, szőrös, erős, férfias, magas.
15/30 anonim válasza:
Nekem, az jön be aki érett gondolkodású. :)
16/30 anonim válasza:
[link] Az ilyen típusú férfiak nekem.
17/30 anonim válasza:
+1 a "jézushajra"
A legjobban az ilyen viking beütésű palik tetszenek. Magas, izmos(de nem túlságosan) hosszabb haj, borosta vagy szakáll, néhány tetkó.
18/30 anonim válasza:
17es, ilyenre gondolsz? :D [link]
19/30 anonim válasza:
Családszerető, jó humorú, gondoskodó, tevékeny, a világra nyitott férfi az esetem.
20/30 anonim válasza:
Hát a férfi ideálom a külsőt tekintve: kopasz, magas, nagydarab, ami nem feltétlenül kigyúrt, de izmos.
Azt viszont szeretném elmondani, hogy voltam már együtt ennek az ellentettjével is. Teljesen nyitott vagyok alacsony, vékony, vagy esetleg telt, hosszú hajú, stb férfiakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!