11/20 A kérdező kommentje:
Láttál volna +30 kilóval. 😉
2021. júl. 17. 18:54
12/20 anonim válasza:
Akkor csak sportolj tovább,jobb lesz ez még 😉
13/20 anonim válasza:
A tulsuly nem veszes, de lottyadt es noies a lerakodas. Szetfolyos es ferfiatlan.
14/20 A kérdező kommentje:
Azért ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy lehet el kéne kezdenem orrba szájba magamba tolnom a mindenféle kondis porokat, ha még ez a nagyon aktív konzisztens edzés mellett amit már jó ideje követek is csak "gyenge fizikumú, lusta hízós, gusztustalan, nőies löttyedt" vagyok.
2021. júl. 17. 20:05
15/20 anonim válasza:
Kérdező, hőböröghetsz itt, de mondjuk az étkezésedről fogalmunk sincs. Tolhatod itt több 10 kg-val is a súlyokat, ha pocsék az étkezésed.
Egyébként mit takar a te sportolásod, miket csinálsz?
16/20 anonim válasza:
ui.: ahhoz, hogy az izmosság látszódjon, ahhoz előbb el kell tüntetni a felesleges zsírréteget. Te még zsíros vagy, úgyhogy a zsírréteg eltüntetésén fáradozz, majd az izomzat utána fog látszódni.
17/20 anonim válasza:
Szerintem meg tok átlagos és ha most fogytal 30 kilót gratulalok, nagyon ügyes vagy, ezzel a kitartással hamarosan egeszseges és szálkás alkatod lehet.
Egyébként ha sportolsz egeszsegesen eszel és ilyen marad az alkatod sem történik semmi, egyáltalán nem veszes nem beszélve arról hogy nem csak a külső számít…
18/20 anonim válasza:
Ja és sztem alurol van fotozva, tudtál volna olyan képet csinálni, ahol látványosabb és +akat irnak.
19/20 anonim válasza:
Lefikaztalak korabban. Ha harminc kilot leadtal, az igen. Ahhoz kepest nincs megzuhanva a tested. De nem konditeremrol van szo, csak fekvotamasz, egyszeru gyakorlatok, valami izom radfer. De ha le tudtal adni 30 kilot, akkor nem olyan tavoli cel valami alakformalo mozgastol jobban kinezni.
20/20 anonim válasza:
Én most fogytam 25 kilót, és ugyanilyen testem van. Baromi demotivaló, hogy még mindig olyan vagyok, mint egy malac.
21F/175cm/80kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!