Mennyire lehet igénytelen a randis csaj ha otthagyta a sz*rt maga után lehúzás nélkül?
Figyelt kérdés
Minden túlzás nélkül ez történt ami a kérdésben szerepel. Megismerkedtünk egy buliban még csütörtökön. Nálam aludt, de nem történt semmi. Pénteken délután taliztunk újra, hambiztunk, este buli ismét, majd hamar haza.
Most reggel arra megyek be a fürdőszobába hogy mikor kinyitom az ajtót megcsap egy penetráms szag. Látom basszus hogy nincs lehúzva a klotyó. Ott van benne a sz*r rádobalva a papir... Csajon is másik bugyi volt az estéhez képest, mert feketében aludt el de most vörös csipkés van rajta.
2021. júl. 17. 09:22
11/15 anonim válasza:
Szerintem is szólj neki legalább annyit hogy "bocsi, a WC-t általában le szokták húzni". Csajként szóltam már pasira pisilés után is, hogy "a WC-t majd az anyukám fogja lehúzni?" Mondjuk egyszer egy pali úgy eldugította a WC-t hogy konkrétan szólni nem tudtam csak folyt a könnyem:D
12/15 anonim válasza:
Ha száraz volt a rémes krémesen a papír, akkor nincs miről beszélni, - megfogtad az isten lábát, csak elfelejtetted idejében elengedni. Van azonban egy olyan verzió is, hogy hiába húz(gál)ta le a csaj a WC-t, nem vitte le a víz a bölcsőzsírt. De ettől függetlenül lekotorhatta volna legalább a lefolyó részbe a WC-kefével a csomagot...
13/15 A kérdező kommentje:
Nagy csomag volt (tálcás wc-m van, szóval sajnos láttam egyből), a papir pedig nem volt nedves, szóval nem történt wc lehúzás.
2021. júl. 18. 18:40
14/15 anonim válasza:
11 es, de hogyan? Külön fiú és lány wc k vannak.
15/15 anonim válasza:
en ugy rugtam volna ki hogy laba se eri a foldet. mi az hogy "amugy?" jol elvagyunk???? es ha kezet se mosott xaras utan? jezusuristen micsoda riherongy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!