Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányasra értékelnéd magadat...

Hányasra értékelnéd magadat külsőre?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 05:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

6

Elég problémás bőrt sikerült örökölnöm, és nagyon nem vagyok vele megelégedve. A majdnem 180 centimmel is kicsit hadilábon álltam eleinte, de már kezdek kibékülni vele. Az arcom miatt több dicséretet kaptam, és szépnek is mondanám, de a "nagyon"-t azért nem tenném hozzá. Az alakomon dolgozok még, mert soványnak érzem magam.

Ha sikerülne a stílusom és kiállásom fejlesztése, és híznék egy kicsit, szerintem 7-8 -ra is pontoznám magam.

20/L

2021. júl. 17. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:

7-8, ha adok magamra, ha itthon vagyok egyedül, akkor talán 2.

Nem sminkelek(bőrérzékenység miatt), meg semmi póthaj meg ilyesmi, csak sokat tud dobni egy jó öltözék, jó haj, stb.

2021. júl. 18. 00:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Wzért akik 1,2,10et nyomtak, elgondolkodhatnának magukon pocit. Még hawking se volt egyes vagy kettes.
2021. júl. 30. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
7, de én nem gondolom magam durván jó képűnek, csak lehet esélyem csajozni. De azért nme vagyok csúnya, de középszerűhőz közel állok.
2021. aug. 15. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

8-9

Szép, igényes, csinos lány vagyok, ettől nem gondolom magam többnek, csak az évek során elfogadtam, hogy így van

2021. nov. 21. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
lepontoztok mert őszinte vagyok és mert nem játszom, hogy nem tartom magamat szépnek? sose értettem, miért jobb ha valaki önbizalomhiányos
2021. nov. 26. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!