Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírja rengeteg ember az...

Hogy bírja rengeteg ember az állatok közvetlen jelenlétét, pl hogy másznak rajta vagy beengedi a házába?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az igénytelenség netovábbja, kutya, macska nem házbavaló, van egy jellegzetes szaguk is.

2021. júl. 16. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bírják,hogy ők szeretik.Bár van,ami szerintem is igénytelenség,pl.kutyával puszizkodni,hagyni,hogy szétnyalja az ember arcát,meg a szagukat én sem bírom túlzottan.Van ismerősöm,mikor felesége megmosta a kutyát samponnal,áradozott,hogy "milyen jó illata van ennek a kutyának" szerintem ugyanolyan kutya szaga volt,de hát egészségére, ezt szereti.Nekem van macskám,szeretem ölelgetni,nem érzek rajta büdöset,de mikor pl.látom,hogy szétnyalta saját bundáját,úgy már nem szoktam felvenni,simogatni.
2021. júl. 17. 07:26
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A macskát kár volt említeni, genetikailag olyan mindegyik, hogy szinte egy darab baktérium sincs rajta.

Ha rákerül egy kis piszok, képes órák hosszat tisztálkodni utána.

A kutya az más fejezet, azok tényleg nem a legtisztább állatkák, de aranyosak.

Volt kutyám 15 évig, eszébe nem jutott feljönni az ágyra, pedig sosem tanítottam neki.

Utána pár évre rá szereztem egy másikat, na azt vagy 6x zavartam le utána az ágyról, másnap kezdte elölről.

Sajnos neki mennie kellett. :( Azóta nem lett másik.

2021. júl. 17. 09:24
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

Az emberek sok ezer éven át éltek együtt az állataikkal, nem csak kutyával és macskával, hanem haszonállatokkal is, gyakran egy légtérban, mert az állat az életben maradást jelentette számukra. Sok ember régen tavasztól öszig a marhák/juhok egyebek közelében élt, hogy el tudja látni őket. A beteges vagy anyaállat által elutasított gidát, bocit alkalmanként bevitték a házba, hogy melegen legyen, erőre kapjon. És nem pusztult ki az emberiség emiatt.

Ez az utóbbi pár évtized jelensége, hogy az Ikea meg Mömax meg nemtommilyen bútorokkal berendezett mintalakásokban nincs helye állatnak, gyereknek vagy öregnek, csak ülünk a fehér kanapén, és nézzük ahogy a robotporszívó zümmög jobbra-balra. Legalábbis egyesek szerint.

2021. júl. 17. 10:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Provokatív kérdés . Ment a jelentés :)
2021. júl. 17. 10:59
 15/15 A kérdező kommentje:
14es, önérzettel nincs probléma, gondolom kutyus az ágyban van. :) De 11-12essel is így gondolja, nem vagyok egyedül.
2021. júl. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!