Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hha nekem vannak bunozo...

Hha nekem vannak bunozo ismeroseim akikkel nem tartom a kapccssolatot, sot kerulom oket nem beszelek veluk, akkor en most gaz ember vagyok, vagy seem?

Figyelt kérdés
Tehat nem huzzoszkodok hozzajuk, mer van vallami hatalmuk, vagy ilyesmi, hanem teljesen elkerulom oket es nemann megvetem oket.

2021. júl. 10. 21:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, te gaz vagy
Nem
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
A nyelvtan tankönyvet is megvetetted már párszor, úgy érzem.
2021. júl. 10. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkerülöd őket, hogy lehetnek ismerőseid?
2021. júl. 10. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akikkel nem tartod a kapcsolatot és kerülsz, azok nem az ismerőseid
2021. júl. 10. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen nagyon gáz vagy, hogy nem haverkodsz bűnözőkkel.
2021. júl. 10. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Most megerősítést vársz itt tőlünk, hogy te mennyire egy jóravaló ember vagy? Figyelj! Egyáltalán nem ismerünk téged. Elsőnek, attól, hogy volt ismerőseid (és nem tartod velük a kapcsolatot), még nem leszel rossz ember. De ez nem ilyen egyszerű, az hogy te hogyan viselkedsz az életben másokkal, nekünk halvány lila fingunk nincs. Lehet hogy egy orbitális szemétláda vagy, aki másokat kihasznál, megkárosít. De ugyanúgy lehetsz tényleg egy jó ember, aki jól elvan másokkal.
2021. júl. 12. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!