Elnéznétek ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
ha egy karakter lennétek egy könyvben és egy istennő szándékosan megölne titeket. De később rájött, hogy tévedett, mert korábban belétek szeretett, ezért feltámasztana, akkor hogy viszonyulnátok hozzá?
Tudnátok nem dühösek lenni egy illetőre, akkor is, ha istennő? Hiába egyszer megölt?
Összejönnétek vele? Vagy valahogy megbosszulnátok?
Írok egy történetet, így merült fel ez a kérdés
Én nem. Hát mit öl meg engem a kretén? Ez nem olyan, hogy JajJ ,BocS mEgÖlteLEk VélEtLen
-Áh SeMmI bAJ
Nem...
Ha egyszer eltesz engem láb alól, annak már nem fogok tudni megbocsátani, istennő ide- vagy oda....
Az új életemet arra áldoznám, hogy megbosszuljam!
Megbocsájtásról természetesen szó se lehet, "összejönni vele" teljesen elborult ötlet.
Összejönnék vele, hogy alkalmam legyen valahogy megölni.
Bármi áron. Akkor is, ha beledöglök. Tökmindegy, úgyis voltam már halott.
Szóval akármit megtennék, hogy valahogy megöljem.
1. Az nem elég nekem, hogy valaki szerelmes belém, ettől még nem jövök vele össze, még akkor se, ha nagyhatalmú/istennő. Nekem is vannak/lehetnek érzéseim.
2. Eleve nehéz helyzet a hatalmi különbség miatt. Ez sosem lesz kiegyensúlyozott kapcsolat. Én, ha szerelmes is lennék belé, igyekeznék kerülni és elfelejteni. (Ezt még úgy is, ha nem öl meg, pusztán azért, mert ez egy nem működő kapcsolat eleve) Lehet, hogy kavarnék vele, de azt meg jelezném előre, hogy csak ennyi.
3. Senki se akar egy kiegyensúlyozott istennő világában élni. Nem teheti, hogy random megöl majd visszacsinálja. Nem nézném el.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld! Jöhetnek még válaszok.
#3, azért hosszú lenne neki az elfogadás és viharos lenne a kapcsolatuk.
De, igen a bosszú tűnik a leglogikusabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!