A rekordom az, hogy 35 evesen 20-nal nem neztek tobbnek. Jo csajkent. Negyven evesen minusz tiz ev. Es hirtelen behoztam az oregedest 47 utan.
Szazalekot szamoljon, aki akar.
Komolyan nem tudtok elvégezni egy kivonást, aztán egy osztást? :D
23 évesen 19nek néznek, tehát kb 15%-20%.
Ismerek egy bácsit, aki 78, de tényleg csak 60nak tűnik. Elképesztő.
Legtöbbször amúgy látszik kor, tehát, hogy "hát látom, hogy szarul nézel ki, de tudom, hogy nem 60 vagy, hanem csak 45."
46 vagyok.30-nak szoktak tippelni, de csak miután megtudják, hogy van gyerekem. Aki nem tudja, az még fiatalabbnak gondol. Múltkor egy kollégámnak szó szerint tátva maradt a szája, mikor mondtam neki, hogy 27 éves a lányom. Ő engem gondolt kb annyinak és egy ideig még hezitált, mert azt hitte, csak szórakozok vele, egyszerűen nem hitte el, hogy ennyi éves vagyok. Bár való igaz, hogy lelkileg sem érzem magam 20-30-nál többnek és még jó ideig eszemben sincs "felnőni"!
Azért egy,egy fárasztó munkanap megteszi romboló hatását, de igyekszem kiheverni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!