Ismerek pár vegánt mind nagyon el van szálva magáto még a vegetáriánusokat is lenézik ,közben titokban nem vegán dolgogat is esznek.? Mitöl ilyen(ál)menők miért érzik különbnek magukat
Figyelt kérdés
Közben meg szédülnek az éhségtöl.erejük 0.2021. júl. 7. 15:19
11/16 A kérdező kommentje:
Amugy 90% tényleg vegánok.
2021. júl. 7. 17:27
12/16 anonim válasza:
Sajnálom de ez nagyon nem életszerű, azért próbálom megfejteni mit értesz félre. Például mit mondanak mikor szembesíti valaki őket a zselatinos gumicukorral vagy a húsos felvágottal, állati vajjal?
13/16 A kérdező kommentje:
Szerinted minden vegán állandóan vegán a legtöbb csak ha látják de néha lebuknak ők is vétkeznek néha.
2021. júl. 7. 19:31
14/16 anonim válasza:
Én inkább vegetáriánus vagyok, bár igyekszem teljesen növényi alapon étkezni.
De ugye tudod, hogy van jópár olyan étel, amiről ha nem tudod, hogy miből van, siman azt hiszed, hogy húsfélét eszik a másik?:)
Miközben pedig nem.
15/16 anonim válasza:
Vannak ilyen"vegánok". Meg olyanok is, akik tényleg nem esznek soha állati eredetű ételt. Most akkor mi a kérdés? Ha valakinek nincs ereje, az meg nem azért van, mert nem eszik húst. Az elsődleges energiaforrásunk a szénhidrát. Na az pont nincs a húsban.
16/16 anonim válasza:
"Vágj be egy kiló sárgabarackot, ami tele van cukorral, egy napig nem vagy éhes."
kb 4-óra telt el, éhes voltam, betoltam 2 tányér pörköltet, azóta meg már vagy 8-óra és nem vagyok éhes hmm, akkor ez megdőlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!