Milyenek a skandináv (dán, svéd, finn, norvég) férfiak?
Dániában élek, a párom is (félig) dán és nagyon sok skandináv barátom és ismerősöm van (a legtöbben dánok és izlandiak, de az összesből ismerek legalább egy embert). Valóban nem lehet általánosítani, de amit te írtál, az az ismerősi körömben és alapvetően érvényesül.
Kapcsolaton belül az egyenlőségre törekednek és emiatt egyáltalán nem érződik úgy, hogy többnek tartaná magát bármi miatt. Elég barátságos nép, fontos nekik a sok együtt töltött idő, ennek jelentős részét szeretik a szabadban tölteni. Én még olyan skandinávval nem találkoztam, aki ne szeretett volna túrázni és hegyet mászni, szóval ha ez nem a te tereped, lehet nem a legjobb partnerek. A többségük családszerető.
Annyit érdemes hozzátenni, hogy a randizás terén elég lassú a tempó, bár nekem ez inkább kellemes meglepetés volt. Nem is a legkezdeményezőbb népcsoport és nem is a legbeszédesebb, szóval egy kis időbe telik, mire feloldódnak - onnantól viszont nagyon jó társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!