Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy pénzt adtatok kölcsön valakinek és nem adta vissza?

Figyelt kérdés
Hogyan dolgoztátok fel azt, hogy nem csak a pénzetek úszott el, hülyének is lettetek nézve?
2021. júl. 5. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Persze, több millió forintal vert át a legjobb barátom! Külföldre menekült ki a pénzemmel, csak még nem tudom hová.
2021. júl. 5. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Persze de nem érdekelt akkor se, most se. Lecke megtanulva!!
2021. júl. 5. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Hogyne, bíróság elé állították, megúszta egy felfüggesztettel. Azóta is röhög a markába, behajtható vagyona nincs.
2021. júl. 5. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Párszor volt ilyen.

A zemberek nem fogják fel, hogy van egy természetes rend a világban, azaz:

Ma kib*hatsz velem, de holnap, ami történik veled, az a te h*eséged miatt volt... Az élet 1× ad, 1× elvesz.

2021. júl. 5. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Eddig senkitől sem kaptam vissza a pénzem akiknek adtam kölcsönt. Mindig csak ígérgetnek hogy ha lesz pénzük majd vissza adják. Már megfogadtam hogy soha többé nem adok senkinek, és én sem kérek senkitől. Van olyan ismerősöm aki már évek óta ígérgeti. Pont emiatt ment tönkre sok baráti kapcsolatom.
2021. júl. 5. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Mindig csak annyi pénzt szabad kölcsönadni, amit nem sajnálnál, ha elveszne. Velem is előfordult, hogy kisebb tételeket sosem adtak meg, és ezeknek az embereknek nem is adnék már kölcsön semmit.
2021. júl. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!