Az idősek miért csak caps lock-al tudnak kommunikálni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 14:14
2/13 A kérdező kommentje:
"Az internetes fórumokon és csetszobákban a folyamatos nagybetűkkel írt üzenetet a kiabálás jeleként értelmezik. Használata nemkívánatos, sok helyen a hozzászólásokat figyelő robotok tiltást alkalmaznak ilyen esetekben. Az a felhasználó, aki folyamatosan bekapcsolt „Caps Lock”-kal ír, megkapja valakitől a „ne kiabálj!” vagy a „caps off” üzenetet.
A „Caps Lock” folyamatos használata esetén az embert gyorsan kezdőnek bélyegzik, olyannak, aki nem képes kontrollálni a saját írásmódját."
2021. júl. 4. 14:16
3/13 anonim válasza:
GÉPELÉS KÖZBEN VÉLETLENÜL LENYOMÓDHAT EZ A BILLENTYŰ ÉS bizonyára elfelejtik kikapcsolni.
4/13 anonim válasza:
Amit most leírtál az így van és igaz. Amit viszont a kérdésedben írtál az egy nagy butaság.
6/13 anonim válasza:
Nekem a 90-et közelíti a nagymamám, van email fiókja és tudja is használni, és nem szokott csupa nagybetűs leveleket küldeni. Szerintem aki igen, az véletlen megnyomja, aztán nem veszi észre vagy nem jön rá, hogyan lehet kikapcsolni.
7/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak jobban látják így a betűket.
8/13 anonim válasza:
Mert buta Fidesz szavazó,krumplin megvehető nyuggerek....
9/13 anonim válasza:
mondjuk az is egy idióta volt, aki erről a nagybetűzésről kitalálta, hogy az kiabálást jelent.
10/13 anonim válasza:
Amugy skizofrenek plane hasznaljak, rengeteg felkialtojellel, sot szam-sorozatokkal kombinalva.
Nem pszichotikusoknal orditozast vagy azt fejezi ki, hogy enram figyeljen mindenki, keremszepen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!