A transzneműek miért gondolják, hogy csak úgy átigazolhatnak az ellenkező nembe, mikor az XX és XY kromoszómák nem megváltoztathatóak?
Nemcsak a transzneműek gondolják azt, hogy nem elmebetegség a transzneműség.
Pszichiátriai diagnosztikai kérdésekben azoknak kell győzködniük egymást, akik pszichiáterek vagy klinikai szakpszichológusuk, legalábbis értelme csak annak van.
Ha lemész bármelyik vidéki gyárba és a szalag melletti munkásokat végigkérdezed, meg aztán az összes kisnyugdíjast, akkor minimum 90% fog veled egyetérteni, de inkább 95. Kérdés, hogy ez az állítás helyességét igazolja-e, vagy valami mást.
Mert egy ideje már tudatos szellemi torzítás zajlik. Így akarják elérni s fehér faj pusztulását.
"White Genocide Project"
11: ezt jó tudni, hogy te mind a gysári munkások közt mind a kutató értelmiség köreiben egyaránt nagyon járatos vagy.
Akkor már csak azt nem értem, miért ide írod ki a párszavas okfejtéseidet, miért nem publikálsz, hiszen nagyon tájékozottnak tűnsz.
Kedves kérdező!
Áruld már el, tényleg nagyon érdekelne, hogy neked miért fáj, hogy számomra kielégítő módon megoldottam egy problémát, ami teljes egészében ellehetetlenítette az életemet?
15 éve egy lyukas garast nem adtak volna az életemért a szakemberek, törzsvendég voltam a pszichiátrián, és olyan kaliberű gyógyszereket tömtek belém marokszám, amiktől bárminemű munka vagy tanulás esélytelen volt. Mindez megjegyzem a Te adódból (is) lett finanszírozva, mondanom sem kell, hogy totál fölöslegesen, mert sem a millió fajta terápia, sem a “csodaszerek” nem lassították a rohamos leépülésemet. Érdemi változás akkor következett be, amikor szembenéztem önmagammal, és nekivágtam a nemváltásnak. Ennek már több mint 10 éve, és örömmel jelentem, remekül vagyok. Helyre állt a rend, és ennek köszönhetően ki tudtam bontakozni, és olyan pályafutást futottam be, amiről senki még csak álmodni sem mert az esetemben. Mondanom sem kell, hogy azóta sem merült föl az a kérdés, hogy jól döntöttem-e, és ezt ma már a szűkebb környezetemben élő szkeptikusok (beleértve a szüleimet) is belátják.
Az, hogy biológiai értelemben nem leszek férfi soha, nem gátol meg abban, hogy a társadalomban férfiként éljek. Akadályozva sem érzem magam a biológiai korlátaim miatt, gyereket sosem akartam, a párválasztásnak meg ezer egyéb buktatója is van, ezen a téren sem szenvedtem soha nagyobb hátrányt.
Nekem ez az élet tökéletesen megfelel, nem cserélnék senkivel. Neked ez miért nem elég?
Végezetül még annyit, hogy mindehhez természetesen elengedhetetlen volt a jogi személyem megváltoztatása, anélkül természetesen lehetetlen lett volna a beilleszkedés. Ettől fosztja meg jelenleg a magyar állam a transzszexuálisokat. Gyakorlatilag művi úton csinál belőlük paradicsommadarakat, holott az átlag transz simán elvegyülne a tömegben.
Ez mégis mire jó szerinted? Főleg annak tükrében, hogy állandóan sír a szátok, hogy mit feltűnősködünk? Erre mondják azt, hogy f.ck logic…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!