Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vidéken az emberek kedvesebbek...

Vidéken az emberek kedvesebbek, mint Pesten?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Vidéken az emberek kedvesebbek
Nem kedvesebbek vidéken sem az emberek
35 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Debrecenben,Hajdú-Biharban nagyon nem azok...
2021. júl. 1. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeem. :D

Éltem Sopron, Győr, Debrecen, Bazzzzmegye több városában, Szegeden, most Budapesten és nem igaz.

2021. júl. 1. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol van mindenféle ember.
2021. júl. 1. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy faluban nőttem fel, ami időközben kisváros lett, illetve 7 éven át tanultam Szegeden, majd éltem 3 évet Budapesten. Semmivel se kedvesebbek vidéken az emberek. Inkább úgy mondanám, hogy Budapesten jobban ignorálnak, aminek van negatív és pozitív oldala is. Vidéken jobban foglalkoznak a jelenléteddel, amit néha kinondottan bunkó módon tesznek.
2021. júl. 1. 16:23
 5/13 anonim válasza:
100%
Vegyes tapasztalataim vannak, de úgy általánosságban azt vettem észre, hogy Budapesten gyakran közvetlenebbek az emberek. Persze nem lehet általánosítani, tényleg mindenhol van mindenféle ember.
2021. júl. 1. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Igen
2021. júl. 1. 17:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kisvárosban és Szegeden is élek/éltem már. Vagyis gyakorlatilag jelenleg mindkettőben aktívak jelen vagyok. Nagyvárosban alapvetően ignorálják egymást az emberek, senki se érdekel, hogy mit csinálsz. Nyilván ennek van hátránya és előnye is.

Nálunk a kisvárosban (gondolom más helyeken is) járja egy mondás, miszerint ha otthon elf*ngod magad, egy-két óra múlva már erről fognak beszélni a város központban. Ez tökéletesen így van, mindenki azt lesi, hogy mit, hogy, miért, mikor és hol csinál a másik (persze tisztelet a kivételnek) és ezt a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb emberrel meg is osztja.

2021. júl. 1. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, csak Pest egy forgalmasabb közeg, több a stressz, meg az ember is, ezért jobban kiütközik az általános bizalmatlanság. Gyakrabban látod "idegállapotban" az embereket, mint egy nyugis kisvárosban.
2021. júl. 1. 22:34
 9/13 A kérdező kommentje:

7-es, de jót nevettem köszi! XD

Na jó, azt mondjátok vidéken pletykálnak, itt Pesten meg érzéketlenebbek az emberek. Na de vidéken is tudnak ennyire gyűlölködni mint itt? Ezt mondjátok meg.

2021. júl. 1. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok. Gyűlölködni? Persze, ez beletartozik az általam leírtakba. Ha valami valakinek nem tetszik, akkor úton-útonfélen szidalmazza majd mindenkinek, terjeszti az infókat.
2021. júl. 1. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!