Vidéken az emberek kedvesebbek, mint Pesten?
Neeeeem. :D
Éltem Sopron, Győr, Debrecen, Bazzzzmegye több városában, Szegeden, most Budapesten és nem igaz.
Nem. Kisvárosban és Szegeden is élek/éltem már. Vagyis gyakorlatilag jelenleg mindkettőben aktívak jelen vagyok. Nagyvárosban alapvetően ignorálják egymást az emberek, senki se érdekel, hogy mit csinálsz. Nyilván ennek van hátránya és előnye is.
Nálunk a kisvárosban (gondolom más helyeken is) járja egy mondás, miszerint ha otthon elf*ngod magad, egy-két óra múlva már erről fognak beszélni a város központban. Ez tökéletesen így van, mindenki azt lesi, hogy mit, hogy, miért, mikor és hol csinál a másik (persze tisztelet a kivételnek) és ezt a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb emberrel meg is osztja.
7-es, de jót nevettem köszi! XD
Na jó, azt mondjátok vidéken pletykálnak, itt Pesten meg érzéketlenebbek az emberek. Na de vidéken is tudnak ennyire gyűlölködni mint itt? Ezt mondjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!