Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan alakítsam az életemet...

Hogyan alakítsam az életemet ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy csúnyaságom miatt soha nem lesz barátnőm, azonban így is boldog életet szeretnék élni. Mifelé mozduljak el, mi motiváljon, mi lebegjen célként a szemem előtt? Motiválhat például az autó? Eléggé USA-fan vagyok, és az egyik dolog ezzel kapcsolatban, hogy elhatároztam, hogy 2-3 éven belül vásárolok egy ikonikus amerikai sportkocsit, egy Corvettet. Kb. reális ez a 2-3 év. Tehát például motiválhat ez. Vagy boldoggá tehetnek az utazások, stb. Persze a fejem felett mindig ott lebeg majd, hogy nincs senkim, de azt gondolom, hogy így is meg lehet találni számításainkat az életben. Nincs senkim, ellenben, ha sikerül kialakítanom magamnak azt az életstílust, életvitelt, amire vágyom, akkor lehetek boldog én is. És az is igaz, hogy sokan élnek párkapcsolatban, családjuk van, mégsem boldogok. Szoktam viccesen mondani, hogy az élet nem áldott meg szépséggel, ellenben kárpótolt azzal, hogy viszonylag jól élek már fiatalon is. Szóval mindenképpen ezt tudom csak kamatoztatni.

2021. jún. 30. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy autó elvesztését ne hasolítsuk ahhoz ha valakinek meghal az egész családja egy balesetben.
2021. jún. 30. 18:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ha anyagilag tönkremegy valaki. Az autót is anyagi okok miatt lehet elveszíteni. Egy család is megroskad az anyagi gondok miatt.
2021. jún. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!