Fiuk/férfiak ki szokot farmer rövid nadrágot használni strandon abba strandolni fürödni?
Gyerekkoromban egyetlen csoport volt a helyi strandon, aki utcai rövidnadrágot vagy farmer shortot hordott a medencében. A romák. Mindenki más képes volt normál úszógatyát felvenni.
Rendes strandon amúgy nem is engednek be bermudában vagy rövid farmerban a medencébe.
Ez a kérdés azért is jutott az eszembe nyáron strandon láttam máson olyan úszó shortot ami farmer mintájú volt ugyan úgy nézet ki mind egy normál farmer tehát hátul a far zseb meg úgy minden, meg tetszett, mivel én sajnos nem bírom a műszálas anyagból készült ruhákat így alapból sima pamut rövid gatyát használok, ezért is gondoltam hogy akkor normál farmerböl,
Az ötletet ki is próbáltam a nyáron, nem használt farmert le lett a szárai vágva, olyan lett mind egy úszó short, a zsebeit kellet ki vágni be lett varva a zseb nyílás, minden egyébb jó csak max az hogy nincs zsebe, ha épp nem vizbe vagyok pl parton el megyek valamire akkor a telefont nem tudom zsebre rakni, végül találtam megoldást hogy hova teszem a telefont, tehát ez sem okozott végül gondot, ami még jó tapasztaltam hamar meg is szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!