Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál hazudni?

Szoktál hazudni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint SAJNOS igen de amúgy utálok hazudni.

2021. jún. 28. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont olyan szinten nem, mikor mar nem normalis. Tehat a legelemibb onvedelembol vagy mas iranti kegyelembol sem. Tanulnam, hogy neha jo szandekbol tudjak.
2021. jún. 28. 20:05
 12/18 Metionin ***** válasza:
76%
Utálok hazudni és nem is csinálom jól, főleg szemtől szembe. De vannak helyzetek és személyek, akikkel kapcsolatban jobban járok ha hazudok. Pl. anyám felhív valami hülyeséggel és tudom hogy vergődni kezdene ha x választ mondok, ezért y választ mondok. Agysejteket spórolok vele. Egyébként még idegeneknek is ritkán hazudok, barátoknak meg soha.
2021. jún. 28. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Én amúgy maximum kegyeshazudni szoktam, vagy ha valami apró dologról van szó és nem számít semmit, akkor szoktam hazudni, hogy most azon ne akadjon el a beszélgetés. Inkább blöff, mint hazugság. Most olyat nem szoktam, hogy nekem Rolex karórám van és most nézz fel rám, mert gazdag és menő vagyok. Tehát ilyen jellegű hazugság meg se fordul a fejemben. Nincs órám, de ha lenne, csak sima paraszt időmutató óra lenne. Na, de érted.
2021. jún. 28. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem,soha...:)

Minden ember szokott hazudni,még ha kis dolgokban is.

2021. jún. 28. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Utálok hazudni, de folyamatosan ezt teszem 🤷‍♂️

Pocsék ember vagyok, ez van...

2021. jún. 28. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem!

Na jó, hazudtam...

2021. jún. 29. 18:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Aki nem hazudik, az hazudik!

Hazudgál...

2021. júl. 1. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha azt hazudom, hogy hazudos vagyok, akkor hazudos vagyok ?

:))

2021. júl. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!