Budapestiek, ti bevállalnátok, hogy végigsétáltok a Duna part mentén a Gubacsi hídtól a Megyeri hídig?
Figyelt kérdés
Én jelenleg erre készülök.
Este 7 után tervezek majd indulni, hogy mire a belvárosba érjek, már elkezdjen lassan rámsötétedni és a kivilágított pesti oldal egy tök szép panorámát tud nyújtani a sétához. Plusz akkor már az idő is elkezd hűlni. A google térkép szerint 4 és fél óra alatt teljesíthető gyalog ez a táv, plusz ha hozzávesszük a pihenőket, akkor bőven lesz ebből 5 is, szóval a becslésem szerint olyan éjfél tájékán érnék oda a Megyeri hídhoz.
Szerintetek ez egy nagyon őrült ötlet?
2021. jún. 27. 22:36
11/16 anonim válasza:
Ja, és akkor is csak 3 kilométerenként egy-egy sört legurítva feltűnő helyen.
12/16 anonim válasza:
4: miért szükséges alkohol egy sportcélú sétához????
13/16 anonim válasza:
Nem javaslom. Persze ha akarsz egy kis kipufogófürdőt, akkor oké. De inkább pilisben sétálj, hegyeken-völgyeken! Legutóbb nagy-kevélyen voltam. Gyönyörű éjszaka a város a hegycsúcsról. Minél messzebb vagy Pesttől, annál szebb 😅
14/16 anonim válasza:
Kérdező, ha szereted az ilyeneket, esetleg ezt ajánlom, nem tudom, ismered-e:
15/16 anonim válasza:
A rendes heti bevásárlótúráim tartanak ennyi ideig, és még cipekednem is kell közben, ehhez képest egy laza, málhamentes séta a rakparton semmiség, pihenőt sem igénylek közben. Nagyon szeretek sétálni, de ezt a konkrét útvonalat csak borult időben vállalnám, mert a part mentén abszolút nincs árnyék.
16/16 anonim válasza:
#4 vagyok
Mert így sokkal hangulatosabb, és könnyebben telik az idő.
Amúgy ez nem sport, 25 km-t bárki lesétál, akinek van egy kis állóképessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!