Ebből nekem nagy bajom lehet?
Figyelt kérdés
Egy 60 éves nőnek a képeit szeretném megnezni a facebookon. Na nem a nő miatt, hanem a fia miatt. :) az áll facebookomrol nem jelöl vissza, én a saját facebookomrol nem jelolhetem azért be. Egyébként ismerem látásból. Kigondoltam létrehozok az egy fiókot amit ugyanúgy nevezek el mint az egyik ismerőse, képeket nem töltök fel. Ha visszajelolt letoltom a kepeket amik kellenek majd törlöm a profilt. Ez mennyire beteg ötlet? Saját nevemmel nem jelolhetem be, a fia a szeretőm.....2021. jún. 26. 18:36
1/10 anonim válasza:
Jajj... Olvasd már el, hogy mit írtál, bszki 😧
3/10 A kérdező kommentje:
Csak megakarom nézni....
2021. jún. 26. 18:42
5/10 anonim válasza:
16 éves kor alatt nem regisztrálhatsz a gyakorira. Amennyiben elmúltál 16, akkor nagyon gáz a gondolatmeneted.
8/10 anonim válasza:
Nem ertem mirol van szo, de a faszbukosok nem normalisak az nyilvanvalo.
9/10 anonim válasza:
Haha, akkor se jelol teged vissza.
10/10 anonim válasza:
"Nem ertem mirol van szo,"
A csaj kémkedésre használná a kamu profilt.
Beteges szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!