Miért gondolják páran a melegházasságot az emberiség vesztének?
Valószínűleg azért gondolják ezt, mert férfi férfival nem tud szaporodni, ahogy nő a nővel sem. (Utóbbinál max megoldják hogy egy férfi belesegítsen nekik, viszont az milyen már...) És azt gondolhatják, hogy egyre több és több lesz a meleg, míg végül több lesz a Földön mint hetero személy.
Bennelehet még a pakliban az is, hogy homofóbok.
Mert azt hiszik, hogy ha nem házasidhatnak a melegek, akkor heterová válnak.
Illetve, hogy ha nem házasidhatnak férfival, akkor elvesznek egy nőt, mert annyira házasodni akarnak...
És mint köztudott (...) a házasság szaporodás való (...) ezért egyből gyerekeik is lesznek.
Vagy valami ilyesmit gondolhatnak.
4 el egyet értek
Nem is értem az összefüggést
8asnak teljesen igaza van. Politikai céljaikra használják fel az LMBTQ közösséget, főként a liberális pártok. Még véletlenül se gondold azt, hogy a liberális politikusok mindegyike szívügyének gondolja a természetestől eltérő szexualitású emberek "jogainak védelmét"! Mert 2 dologban azért egyezzünk meg:
1. A homoszexualitás nem természetes. Az ember genetikailag nem így van kódolva. Az azonos nemű párok nem képesek szaporodni, márpedig minden faj célja ösztönösen a fajfenntartás.
2. Nincsen kevesebb joguk mint a heteroszexuális embereknek, legalábbis Európában, így Magyarországon sem. Bár a Fityisz és a Jobbik által megszavazott "pedofil törvény" valóban homofób módon fogalmaz, de nem sérti a homoszexuálisok jogait.
Ez nem jelenti azt, hogy az LMBTQ emberek kevesebbek lennének vagy írtózni kéne tőlük. Én magam is elfogadom őket, sőt a rokonságomban és a baráti körömben is vannak LMBTQ emberek, de eddig egyszer sem hallottam tőlük, hogy jogsérelem érte volna őket a szexualitásuk miatt. Senki nem tiltja meg nekik, hogy nyilvánosan megcsókolják a párjukat vagy kézenfogva sétáljanak, vagy hogy együtt éljenek.
A legtöbb felháborodott LMBTQ ember csak azért lázad, mert felültek a propaganda-vonatra és hagyják, hogy felhasználják őket. Ha megkérdezed tőlük, hogy mihez nincs ma joguk Magyarországon azt ők maguk sem tudnák megmondani. Mert pl. az unokahúgom feleségül vette a barátnőjét pár éve. Hogy hogyan azt ne kérdezze senki, de házasok ez tény.
Én úgy gondolom ha el akarják fogadtatni magukat a társadalommal akkor azt nem a politikán keresztül kell ráerőltetni az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!