Itt gyakori kérdéseken miért mindig a kérdező a rossz?
Főleg a családi kapcsolatok kategóriában. Ha egy gyerek szidja a szüleit, akkor mihaszna semmire kellő, ha egy szülő a gyerekét, akkor a világ legrosszabb szülője egyből.
Pl Amikor egy szülő elakarta küldeni a gyerekét nyári munkára, akkor mindenki neki esett. Amikor egy srác írta ki, hogy nem akar menni nyáron melózni egyből jöttek az "életképtelen, bezzeg én a te korodban..., mihaszna semmire kellő" meg hasonlók.
Értem én, hogy a magyarnál rosszindulatúbb nép nagyon kevés van, de ami gyk-n megy kicsit sok.
Igen, tudom hogy a válaszok fele a "na mivan drágám, olyan válaszokat kaptál ami nem tetszett" meg társai lesznek. :) Ezekre nem fogok reagálni! Aki "drágám" meg hasonló flegma, lekícsinylő stílusban kezdi a mondandóját arról már tudom, hogy mekkora az intelligenciája. :)
Ó ez itt így megy általában. Az emberek szeretnek mindenbe belekötni, megmondnai a tutit. Meg amúgy szerintem aki ilyen, az nagyon frusztrált, és ebben leli örömét, hogy kioktat másokat.
Azért szerencsére akadnak segítőkész emberek is ezen az oldalon :) Mindig nagyon hálás is vagyok, ha egy kérdésemre valóban segítőkész választ kapok.
Egy-két szemét ember mindig van mindenhol, ők lehet, trollok is és szándékosan szítanak vitát, de ahol MINDEN válasz ilyen, ott talán el kéne gondolkozni, hogy nem mindenki jön szembe az autópályán, szegény kérdezőcske meg valami különleges hópihe.
Drágámozást szinte mindig az undorító stílusban ugató, pattogó kommentekre való reagálásként láttam.
Nem hiszem, hogy a kérdező azokra a kérdésekre gondolt, ahol egyértelműen a kérdező az ostoba, hanem a normális kérdésekre.
Drágám...
(Már csak azért is.)
Szóval néha én se értem, hogy miért van ez. De legtöbb esetben arról van szó, hogy a kérdező feltesz egy kérdést, amire pontosan tudja is a választ vagy nem is kérdés, hanem inkább csak panaszkodás. A másik felet teljesen rossznak állítja be és kirakja csak azért, hogy szidják itt, meg a kérdező vállát simogassák, hogy igen, ő nagyon jó és a másik nagyon gondosz.
De sok esetben az éremnek két oldla van. Pl elmond egy történetet, ahol a másik nagyon gonosz, de ha az ember meg bele gondol logikusan, akkor valahol lyukas a történet, mert nincs meg az ok-okozati összefüggés. Rengeteg ilyen kérdést láttam már, inkább hozzá se szóltam, mert tényleg nem teljes a történet, meg csak arról szólt, hogy szidassa a másikat és mindenki neki adjon igazat.
De van néha pár kérdés, mikor nem tudom miért szedik szét a kérdezőt, ott a válasz írókkal lehet valami probléma. Azért az anonimitás pár kisember kezébe hatalmas fegyver. Mindenki lenézi őket, sehol nem veszik őket emberszámba, de itt ők nagyok lehetnek és ehhez csak annyi kell, hogy másoknak beszóljanak.
3-as, akkor linkeljen párat. De mègis honnan tudjam, neki mi számít “normális” kérdésnek?
Igaza van a 4-esnek és amúgy ez is csak egy olyan kérdés, ahol szidni kellene az egyik oldalt mindenféle megalapozott tény nélkül. Ha nem tudom, neki mi számít normálisnak, akkor mire fel tegyem ezt?
A normális kérdésekre gondoltam, nem peidg az egyértelműen troll kérdésekre, a semmi leírást nem tartalmazó kérdésekre vagy ahol a kérdezőnek egyértelműen nincs igaza.
5-ös, megalapozott tény nélkül!? Te voltál már a családi kapcsolatok kategóriában?
A "drágám" meg hasonló dolgokról nem az intelligenciára, hanem a stílusra lehet következtetni. Rengeteg intelligens tahót ismerek.
De ha már az intelligenciánál tartunk, az mennyire intelligens kijelentés, h a magyarnál rosszindulatúbb nép nagyon kevés van? ;)
Amúgy, nem a kérdező rossz, hanem a válaszoló, mert esetleg csak kötekedni akar. A válaszoló szerint rossz a kérdező, de ez egy vélemény, itt nem tudományos tényeket közölnek legtöbbször, hanem tapasztalatot, érzéseket, vagy kötekedést. Mindet a helyén kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!