Mennyire lennél stresszes, ha élőben, 1000 ember előtt kéne egy 30 perces előadást/prezentációt tartanod?
40 vagyok, egy egészséges izgalmat leszámítva nem paráznék. Van 4-5 téma, amiről simán tudok beszélni egy órát készülés nélkül is akár.
Én is nagyon félénk voltam fiatalon, de ez is csak szokás és gyakorlat kérdése :)
Ált. Sulis korom ota kb engem kernek meg ilyen fszságokra mint hogy beszéljek évnyitón, évzárón (ez általánosba kb 300 fő+szülők)
Szoval ja izgulnék, de nem esnék össze azért.
Én nem tudom egész pontosan hogyan reagálnék rá, mennyire stresszelne szét.. pár éve gimiben elég sokszor kellett prezentációt tartani és ott kifejezetten rosszul voltam és szinte utáltam. Hiába max. 20 ember előtt kellett beszélni, sajnos többen ítélkeztek, mindenen röhögtek, sunnyogtak..
Most, egyetemen, pedig sokkal, de sokkal többször kellett eddig előadást tartanom, mint gimi végéig összesen. Eleinte rosszul voltam, levert a víz és kegyetlenül zavarban voltam, de a végére mindig minden rendben volt. Senki nem szólt be, nem tett megjegyzést és semmi rossz reakciót nem kaptam. És erre volt szükségem. Párszor volt pár belezavarodás, de jól kijöttem belőlük, a végére már egész jól ment és ilyen probléma nem is volt már.
Viszont néha nagyon rá tudok még így is stresszelni, míg máskor hót' nyugodt vagyok ilyen szituban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!