Nagyon fehérbőrü ember vagyok hiába napozok még se barnulok, mitől van ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 19:08
1/10 anonim válasza:
Attól hogy ilyen típusú a börőd, genetika. Mintha azt kerdezned mitol barna a hajad?
Ezt dobta a gép. Egyél sok sárgarépát, fényvédőzz és amúgy is kerüld a napot mert öregíti a bőrt
2/10 anonim válasza:
Ilyen erős napsütésben lenni hosszútávon amúgy sem túl egészséges.
3/10 anonim válasza:
Aaaaaaa, bárcsak nekem is ilyen bőröm lenne
4/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen, szuleim viszont le is egnek, en azt se. Szemely szerint elegedett vagyok vele.
5/10 anonim válasza:
Nagyon fehér bőrrel persze hogy nehéz.
Naponta 1 órát napozz kb, de ne tűző napon.
6/10 anonim válasza:
A hajad milyen szinű ha az is nagyon szőke lehet hiányzik a festékanyag a szervezetedből
7/10 anonim válasza:
Úúúúú, vagyis albínó! Az nem semmi lenne!
8/10 anonim válasza:
Tolj sok sok beta karotint, es sokszor napozz kevese5
9/10 A kérdező kommentje:
Világosbarna,Fiú vagyok.
2021. jún. 22. 20:36
10/10 anonim válasza:
Én is így vagyok, bár a vállam, karom, hátam lebarnul, de a hasam és a lábam sosem. Úgyhogy inkább a vállamat is óvom, hogy nem legyen nagy a kontraszt.
El kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!