Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tinderen ez most hogyan is...

Tinderen ez most hogyan is van? Van értelme "kezdeményeznem"így?

Figyelt kérdés

Szóval csak úgy felszoktam rá menni,aztán kb minden lányt jobbra húzok amíg el nem fogy a like:D vissza is likeolnak,de azt már nem tudom megnézni kik mert nem fogok érte fizetni.

Viszont adtam egy nagyon szép szőke lánynak egy super like-ot és megjelent a párok között. Na ez most azért van mert ő is vissza like-olt vagy csak mert super likoltam?...egyébként annyira szép hogy igazából azt sem tudjam mit írjak neki,pedig már nem vagyok fiatal/tapasztalt vagyok valamennyire,tudom esély mindig van de azért gondolkodok.

kb 70 km-re van tőlem,nem gond mert van kocsim de azért ez is kicsit zavaró,ja és mi az hogy visszaigazolást lehet kérni az "olvasásról"?

Köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 21. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha előfizetsz, akkor fogod csak látni, hogy kik lájkoltak, és kik olvasták el az üzeneteidet.

A szuper like nem tudom hogy működik sajnos. Nem biztos, hogy neki kimutatja, hogy te azt tettél rá.

Kösd fel a gatyát, mert nagyon nagyok a nők elvárásai a Tinderen.

Nekem is elvileg mutat 83 lájkot, de én 100 km-es körzetben is csak minimális párt találtam. Jó messze lehetnek. És nincs rá garancia, hogy visszaírnak sajnos, bármilyen jó szöveggel indítasz. Próba szerencse.

2021. jún. 21. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs sok esélyem :D Szerintem a nőknek alapból is elég magasak az elvárásaik,csak szimplán érdekelt.
2021. jún. 21. 13:41
 3/6 One 77 válasza:

Csak akkor jelenik meg a párok között, ha ő is jobbra húzott.

A szuperlájk annyit csinál, hogy hamarabb feldob neki és megjelöl, hogy neked ő tetszik. Aztán ennek tudatában ugyan úgy eldöntheti, hogy merre húzzon téged.

Az olvasásról visszaigazolás csak annyi, hogy ha megveszed ezt a szolgáltatást akkor látod, hogy mikor olvasták el az üzeneted.

2021. jún. 21. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát írsz neki, aztán lesz ami lesz. Csak beszélgettek, nem kell egyből semmit se csinálnod, lehet le se fog szarni. Ha ennyire kételkedsz magadban, minek vagy fent, minek húzogatsz szép lányokat? Húzogasd akkor a csúnyákat, ha azoktól nem félsz.
2021. jún. 21. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 A csúnyák is ugyanolyan válogatósak és nagyigenyűek, nehogy azt hidd, hogy nem. Én szinte mindegyiküket elhúzom, nálam pl nem a szépség lenne a mérvadó. De 0 eredmény.
2021. jún. 21. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

" A csúnyák is ugyanolyan válogatósak és nagyigenyűek, nehogy azt hidd, hogy nem. Én szinte mindegyiküket elhúzom, nálam pl nem a szépség lenne a mérvadó. De 0 eredmény."

Hát, sztem szerencséd van h nem mennek bele, nem kell csúnyával randiznod. Nem tudom melyik fél a selejtesebb, a szép nő, aki nárcisztikus, v a lelkileg szupersérült csúnyaság.

2021. jún. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!