Tinderen ez most hogyan is van? Van értelme "kezdeményeznem"így?
Szóval csak úgy felszoktam rá menni,aztán kb minden lányt jobbra húzok amíg el nem fogy a like:D vissza is likeolnak,de azt már nem tudom megnézni kik mert nem fogok érte fizetni.
Viszont adtam egy nagyon szép szőke lánynak egy super like-ot és megjelent a párok között. Na ez most azért van mert ő is vissza like-olt vagy csak mert super likoltam?...egyébként annyira szép hogy igazából azt sem tudjam mit írjak neki,pedig már nem vagyok fiatal/tapasztalt vagyok valamennyire,tudom esély mindig van de azért gondolkodok.
kb 70 km-re van tőlem,nem gond mert van kocsim de azért ez is kicsit zavaró,ja és mi az hogy visszaigazolást lehet kérni az "olvasásról"?
Köszönöm a válaszokat!
Ha előfizetsz, akkor fogod csak látni, hogy kik lájkoltak, és kik olvasták el az üzeneteidet.
A szuper like nem tudom hogy működik sajnos. Nem biztos, hogy neki kimutatja, hogy te azt tettél rá.
Kösd fel a gatyát, mert nagyon nagyok a nők elvárásai a Tinderen.
Nekem is elvileg mutat 83 lájkot, de én 100 km-es körzetben is csak minimális párt találtam. Jó messze lehetnek. És nincs rá garancia, hogy visszaírnak sajnos, bármilyen jó szöveggel indítasz. Próba szerencse.
Csak akkor jelenik meg a párok között, ha ő is jobbra húzott.
A szuperlájk annyit csinál, hogy hamarabb feldob neki és megjelöl, hogy neked ő tetszik. Aztán ennek tudatában ugyan úgy eldöntheti, hogy merre húzzon téged.
Az olvasásról visszaigazolás csak annyi, hogy ha megveszed ezt a szolgáltatást akkor látod, hogy mikor olvasták el az üzeneted.
" A csúnyák is ugyanolyan válogatósak és nagyigenyűek, nehogy azt hidd, hogy nem. Én szinte mindegyiküket elhúzom, nálam pl nem a szépség lenne a mérvadó. De 0 eredmény."
Hát, sztem szerencséd van h nem mennek bele, nem kell csúnyával randiznod. Nem tudom melyik fél a selejtesebb, a szép nő, aki nárcisztikus, v a lelkileg szupersérült csúnyaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!